Коледният базар, организиран съвместно с Местна инициативна група (МИГ) -

...
Коледният базар, организиран съвместно с Местна инициативна група (МИГ) -
Коментари Харесай

Подготвят традиционния Коледен базар в Лом

Коледният базар, проведен взаимно с Местна инициативна група (МИГ) - Лом, ще бъде открит на 18 декември /понеделник/, от 17.00 часа, на площад " Свобода " до НЧ " Постоянство 1856 ".  В украсените дървени къщички до коледната елха ще се оферират ръчно направени сувенири, украси и творби на приложното изкуство, месни и тестени произведения на локални производители, вино и питиета.
Предвидено е изложение-конкурс за най-красиви и вкусни коледни сладки. Заявки за присъединяване се одобряват до старта на празника, в това число и на място. Жури, образувано от шеф-сладкар, представител на МИГ-Лом и публиката ще дефинира кой ще завоюва наградата „ Сладкар №1 “.
Донесените сладкиши за кулинарното съревнование са предопределени за децата на Лом и ще се раздават на всички, пристигнали да се забавляват с аниматорите на „ Детеландия “, които с изключение на шоу, ще рисуват лицата на деца и ще се превъплъщават в обичаните си приказни герои - пирати, русалки, принцеси, пеперуди, феи, Батман, Спайдърмен и така нататък, и ще трансфорат празника във вълшебно прекарване. От локалната администрация дават обещание, че ще има и други изненади.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР