Коледните изненади за Галена май вече валят, защото наскоро тя

...
Коледните изненади за Галена май вече валят, защото наскоро тя
Коментари Харесай

Галена получи ултра луксозна вила край морето

Коледните изненади за Галена май към този момент валят, тъй като неотдавна тя и мъжът й получиха приказен подарък от свекърва си - първокласна вила край морето.

Баба Стефка купила по една вила и за двамата си наследници в Черноморец - Галин, който е мъжът на Галена и Кристиян.

И макар че по повърхност първокласният парцел в Черноморец да отстъпва от този, който имат фолкпевицата й мъжът й във Велико Търново, то морският е връх на модерното строителство и има всички вероятни улеснения, а като бонус - е заобиколен и от зелени площи с приказна панорама към морето.

Тъй като вилите са издигнати малко по-нависоко, до момента в който Галена и останалите от фамилия се плацикат в басейна, могат да съзерцават синия небосвод. Ако пък им се прииска пясък, за пет минути могат да слязат пешком до плажа, написа " Уикенд ".

След като вилите били приключени това лято, Галена и фамилията й към този момент сефтосали своята. В прилежащата пък незабавно се настанил зет й. Близостта на вилите разрешава родата на Галин да се събира за обща морска почивка. Азис постоянно гостувал на колежката си, с която са положителни другари, а Галин се проявявал като съвършен хазаин и кулинар и незабавно се захващал с приготвянето на барбекюто в двора.

И въпреки да не излиза наяве какъв е интериорът на лятната къща, извън парцелът не прави усещане с пищност за разлика от непрекъснатия им дом във Велико Търново, който се простира на повърхност от 1900 кв. м. в региона на кв. " Картала ", излиза наяве още от изданието.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР