Коледните и празници не са само за слушане на коледна

...
Коледните и празници не са само за слушане на коледна
Коментари Харесай

Актрисата от Сам вкъщи 2, за която празниците са самотни

Коледните и празници не са единствено за слушане на коледна музика и гледане на коледни филми. Те са и с цел да можем да се съберем още веднъж със фамилията.

Защо изрязаха Доналд Тръмп от " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк "

Президентът не е удовлетворен

И за някои фамилните събирания може да са тестване за нервите, само че за други са същинска берекет. Трети пък нямат щастието да са заобиколени от най-близките си и обичани хора.

Бренда Фрикър е тъкмо от тези, за които празниците не значат цялостна къща с хора. Актрисата е носителка на Оскар за ролята си в " Моят ляв крайник " (1989 г.), а ние пък най-отчетливо я знаем от ролята ѝ на дамата с гълъбите от " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк " (1992 г.).

За радио предаването The Ray D`Arcy Show Фрикър споделя, че за нея коледните и новогодишни празници не са хубави и щастливи, тъй като е стара и самотна.

75-годишната актриса споделя, че по празниците си изключва телефона, записва някои от обичаните ѝ излъчвания и филми и дружно с кучето си прекарва празниците.

Любопитни обстоятелства за " Сам у дома "

" Весела Коледа, мръсно животно "

Бренда Фрикър, която сега живее в Дъблин, споделя още, че не коледните празници са най-трудни за нея, а новогодишната нощ. По простата причина, че тогава не може да избяга от църковните камбани, които бият в чест на новата година, написа Yahoo Movies UK.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР