Коледните и новогодишните празници наближават - време е да разпръснем

...
Коледните и новогодишните празници наближават - време е да разпръснем
Коментари Харесай

5 страхотни идеи за подаръци за любителите на наргиле

Коледните и новогодишните празници наближават - време е да разпръснем въодушевление и топлота измежду фамилията и приятелите ни. Вероятно и вие, като множеството хора, към момента се чудите какви дарове да изберете за най-близките си.

Ако инцидентно имате наргиле запалянковци в обкръжението си, то тогава ще ви улесним. Тук ще ви дадем някои страхотни хрумвания за неповторими и потребни дарове, на които всеки наргиле познавач би се зарадвал.

Travel наргиле

Какъв по-хубав метод да изненадате един фен на наргиле, от това да му подарите плътно устройство, което може да придвижва на всички места? Наргилетата за път нормално имат по-малък размер и лека структура, което ги прави лесни за носене при пътувания. В уеб страницата ще откриете многообразие от наргилета за път, с които може да зарадвате обичан човек. Тези модели нормално идват с модулен дизайн или сгъваеми функционалности, което разрешава елементарно сглобяване и демонтиране. Тази еластичност ги прави подобаващи за разнообразни среди и условия - както за уютни вечери вкъщи, по този начин и за плажни празненства, или къмпинг.

Подарявайки наргиле за път на някого, вие не просто му давате устройство за пушене, само че и нещо, с което може да сътвори незабравими прекарвания. Независимо дали ще се любува на наргиле сесия под звездите или на брега на морето, получателят ще свърже подаръка с неповторими и скъпи мемоари.

Маркуч за наргиле

Ако търсите по-бюджетен и в това време, супер потребен подарък за наргиле запалянко, то сигурно няма да сбъркате, в случай че купите маркуч или така наречен мундщук за наргиле. Като цяло, всеки пушач ще желае да има повече от един маркуч, изключително в случай че харесва груповите сесии.

Маркучите за наргиле нормално се оферират в разнообразни материали, дължини и дизайни. Те могат да бъдат кожени, силиконови, текстилни или пластмасови еднократни маркучи. Когато избирате подобен аксесоар, е значимо да вземете под внимание размера и техническите характерности на наргилето, което получателят има. По принцип, силиконовите маркучи са подобаващи за множеството типове наргилета, само че въпреки всичко, е добра концепция да ревизирате, дали ще пасне на съответния модел наргиле.

В случай, че желаете да поднесете в действителност неповторим подарък и да демонстрирате внимание към заниманието на получателя, може да изберете маркуч с LED светлини. Те трансформират цвета си при дърпане, добавяйки съвременен и занимателен детайл към сесията.

Тютюн за наргиле

Това несъмнено е подарък, на който всеки наргиле запалянко би се зарадвал. Ако избирате тютюн за ваш непосредствен другар, то евентуално знаете какви са вкусовите му желания. Може да създадете възхитителна опаковка с многообразие от екзотични усети - плодови, цитрусови или ментови. Избирането на марка или усет, които знаете, че получателят харесва е превъзходен метод да добавите нотка персонален щрих към подаръка.

Освен това, е добре да се съобразите с това дали тютюнът, който купувате е за по-опитен или новак пушач. Имайте поради, че по-силните аромати,може да не се харесат на някой, който неотдавна се любува на наргиле сесиите.

Стилна Фънел чашка

Това може да е страховит подарък, защото всеки пушач на наргиле би желал да има най-малко няколко типа чашки. Използването на една и съща чашка за два или повече аромата, без уместно разчистване не е добра концепция. Така че, в случай че вашият непосредствен постоянно е хазаин на наргиле сесии, то сигурно ще оцени подобен подарък.

На пазара се оферират най-различни типове чашки за наргилета, само че в случай че търсите нещо универсално и съвместимо с множеството устройства, то Фънел чашката е добър избор. Те могат да работят добре с разнообразни модели наргилета и дават на потребителите гъвкавостта да опитват с разнообразни способи на пакетиране.

Ръчно направено наргиле

И не на последно място, в случай че желаете да поднесете нещо в действителност неповторимо и впечатляващо, помислете за наргиле ръчна направа. Това несъмнено е подарък, който носи сантиментална стойност.

Времето, напъните и уменията, вложени в основаването на ръчно наргиле, го вършат освен това от предмет; то се трансформира в знак на внимателност и грижа, укрепвайки прочувствената връзка сред донора и получателя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР