Коледни благотворителни базари са открити в Каварна и в близкото

...
Коледни благотворителни базари са открити в Каварна и в близкото
Коментари Харесай

Коледни базари в Каварненско подпомагат деца

Коледни благотворителни базари са открити в Каварна и в близкото село Българево, оповестяват от морската община. Домашни сладкиши, погачи, вино, гевреци и сурвакници се оферират на площад „ Защитата на Каварна “ от съдружие „ Съюз на пенсионера 2004 “. Със събраните средства ще бъде подкрепят зрелостник от града.
В помощ на децата от село Българево ще са и средствата, събрани от благотворителния базар в селището. С песни, танци и стихотворения възпитаниците на детска градина „ Калиакра “ откриха базара.

Кметът на Каварна Нина Ставрева ще показа на следващия ден пред медиите новия календар на общината. В него е показано богатото културно завещание , естествените дадености, персони с принос към развиването на региона. За всеки месец е определен хаштаг с думата, която най-точно го показва. Януари е #начало, а последният – декември - # вяра. За другите месеци в годината изборът е паднал надлежно на #традиции, #пробуждане, #даСпортувашЕмодерно, #лято, #Джулай, #емоция, #вдъхновение, #море, #будители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР