Коледен празник в две вечери е подготвил Детският хор на

...
Коледен празник в две вечери е подготвил Детският хор на
Коментари Харесай

Коледен празник в две вечери е подготвил Детският хор на БНР

Коледен празник в две вечери е подготвил Детският хор на БНР с основен диригент Венеция Караманова и диригент Теодора Димитрова. Младшата и старшата групировка на световноизвестния Радиохор ще излязат в Първо студио на БНР на 18 и на 19 декември.

Концертът на младшата групировка на Детския радиохор Вятърът снежинки гони е на 18 декември, вторник, от 19.00 ч. в Първо студио на БНР. Младите хористи ще изпълнят зимни песни от български композитори под диригентството на основния диригент Венеция Караманова и диригента Теодора Димитрова. На пианото ще е Агнес Данкова.

Световноизвестните хористи от старшата групировка на Детския радиохор излизат на сцената в Първо студио на БНР на 19 декември, сряда, от 19.00 ч. Програмата на коледния им концерт включва творби на Моцарт, Хендел, Офенбах, Адам, Андрю Лойд Уебър, Ангел Букорещлиев, Стефан Рибаров, Петър Бояджиев, Христо Недялков и други

Главен диригент е Венеция Караманова, диригент е Теодора Димитрова, на пианото е Светлата Ананиевска, а особено присъединяване ще вземе сопраното Анета Тодорова.

Билетите са продадени, само че двата концерта ще се излъчват онлайн в платформата за музика, изкуство и просвета Бинар.

Снимка: Ани Петрова, БНР
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР