Коледа винаги минава за семеен празник и наистина е такъв,

...
Коледа винаги минава за семеен празник и наистина е такъв,
Коментари Харесай

Секси дама на 50 призна, че е серийна изневеряваща и теши на Коледа кавалкада от женени мъже СНИМКИ

Коледа постоянно минава за фамилен празник и в действителност е подобен, само че някои съпруги просто не знаят, че и серийната държанка Гуинет Лий от известно време е част от фамилията им.

Може би сами са си отговорни, а може би шавливата Гуинет просто има гения да се намества като кукувица в гнездото, без дори да дочака да се опразни? Истината е малко по-различна. Гуинет не е разбивачка на фамилии и не се стреми да измества съпругите.



Живеещата в Лондон калифорнийка сама се назовава " серийна изневеряваща " и от 2008 година излиза най-вече с женени мъже. Съчувствието към обезверените съпрузи, любовта към близък и устрема да се помога очевидно от единствено себе си се изплащат, тъй като ближните се регистрират с дарове колкото годишен трудов приход. Както е казано – чукай и ще ти се отвори.

Любовницата разкри пред Fabulous Digital, че се е срещала с над 100 женени мъже, в това число милионери, и телефонът й не разногласието да звъни към Коледа. Отегчени от съпругите си, " които дори на са към този момент интимни с тях " те й пращали известия и фотоси.

Гуинет не ги премала за секс на самата Коледа, само че те при първа опция се изнизвали от къщи, с цел да дойдат при нея и да я видят. Измисляли си работа в офиса или някакави покупки, само че в действителност идвали да " напазаруват " при нея.

" Съпругите им не се усещат – те имат задоволително работа около децата, а и почтено казано, може и да им харесва да не им се мотаят мъжете в близост " – споделя серийната утешителка.



Да лекуваш страдащите души на омерзените съпрузи си има и хубавите страна – като коледен подарък под формата на гривна с диаманти за над 30 000 $. Или коледно превозване в безценен хотелски апартамент.

Гуинет не можела да купува на своите мъже дарове поради вероятни затруднения със съпругите им. Е, човек би споделил, че тя и по този начин подарява задоволително. Пък и те не са един или двама…



Любовницата счита, че известността й се дължи на обстоятелството, че за нея се знае, че не е крадла на съпрузи. Тя споделя, че някои от нейните женени гаджета са я питали дали не желае да се вижда и с техни, също женени другари. Други са я питали къде да си намерят непрекъсната държанка и тя, нали е дружелюбна - давала дискретни препоръки.

За моралистите, които биха разкритикували Гуинет, би трябвало да се подчертае, че тя е минала към състояние на серийна държанка чак след гибелта на брачна половинка си от рак преди повече от 12 години и има четири разнообразни бизнеси, тъй че няма безусловно никакъв интерес да се обвързва.

Въпреки че фамилията й би се радвало да я види още веднъж омъжена, Гуинет няма желание да се връща към скуката на моногамията, а и си има едно мислено от предходни пагубни връзки с неженени мъже.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР