Коледа, рожден ден, имен ден, завършване на втория срок или

...
Коледа, рожден ден, имен ден, завършване на втория срок или
Коментари Харесай

Спрете да купувате играчки! Заведете децата си на екскурзия

Коледа, рожден ден, имен ден, довеждане докрай на втория период или просто тъй като е събота - мотивите да обогатявате материалната развлекателна колекция на детето ви са неизчерпаеми. Представете си каква част от семейната хазна е отдадена напълно на тези циклични вложения, които в множеството случаи даже няма да бъдат оценени или ще поддържат интереса на дребния си адресат не повече от седмица.

За да не останем неразбрани, бихме желали да поясним, че няма нищо неприятно в това, да поднасяте изненади на децата си, изключително когато можете да си го позволите. Предлагаме ви опция, която ще преобрази вашите връзки с порция нови фамилни прекарвания.
 10 красиви места в Рила, които всеки би трябвало да посети  10 красиви места в Рила, които всеки би трябвало да посети  10 красиви места в Рила, които всеки би трябвало да посети  10 красиви места в Рила, които всеки би трябвало да посети
Следващия път когато решите да купите на детето си следващата скъпа играчка, чиято стойност евентуално няма да оцени пълноценно, помислете по какъв начин по различен метод бихте изразили любовта си.

Вместо това планирайте малко фамилно пътешестване през уикенда. Все отново човек е по-склонен да съжалява за закупена скъпа мебел, в сравнение с за билети за музикален концерт, нали? Социализацията ни носи повече задоволство от статичните скъпи движимости, обогатява житейския опит и повишава емоционалната просветеност освен на възрастните, само че и на децата, когато са директни участници в интензивностите на техните родители .

 Pexels

Започнете да инвестирате в прекарвания, а не във движимости. Не ви насърчаваме да похарчите цяло положение за първокласна екскурзия в екзотична страна. Понякога това, от което се нуждаете, е обикновена семейна разходка по близката екопътека.

Предайте стремежът към нови знания и далечни хоризонти на децата си, с цел да се трансфорат в забележителни персони. Научете ги да бъдат правилни на вътрешния им компас, с цел да преодолеят страха си от хвърчене.
 Трогателните препоръки на едно дете към неговите родители  Трогателните препоръки на едно дете към неговите родители  Трогателните препоръки на едно дете към неговите родители  Трогателните препоръки на едно дете към неговите родители
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР