Коледа обикновено е подходящ момент да изненадаме себе си или

...
Коледа обикновено е подходящ момент да изненадаме себе си или
Коментари Харесай


Ще се наложи ли да чакаме за нов iPhone

Коледа нормално е подобаващ миг да изненадаме себе си или околните си с нов телефон, само че тази година може би ще е добре да не поръчваме iPhone. 
 iPhone 14, iPhone 14 Pro и Pro Max и за какво Apple “орязва ” производството на базовия си модел
Защо Apple “орязва ” производството на iPhone 14

Неочаквано слаб интерес

В неотдавна излязъл отчет анализаторът на UBS Дейвид Вогт предвижда, че през декември доставката на нов iPhone 14 Pro или 14 Pro Max може да отнеме до 25 дни. 

Неговите данни сочат, че търсенето съществено надвишава предлагането и изпреварва индустриалния потенциал на Apple сега. 
 Снимка 584533

Интересното е, че тези данни са събрани преди Китай да разгласи последните рестрикции поради COVID-19 в Джънджоу, които безусловно затвориха стотици чиновници във фабриката на Foxconn, където се създават голям брой телефони за Apple. 

По публични данни работният потенциал на предприятието е понижен с 30%, само че разкрития на Военновъздушни сили приказват, че обстановката е по-сериозна и чиновниците са в суматоха поради сигурността си. 

The Guardian пък показа видео, в което виждаме над 20 000 чиновници да напущат фабриката, с цел да избегнат локдауна, като съгласно изданието те нямат планове да се върнат на работа. 
 iPhone 15 и ще забележим ли смарт телефон на Apple без бутони
iPhone 15 Ultra може да е първият модел на Apple без бутони

Още една значима промяна

Позицията на Apple e, че работи интензивно в съдействие с Foxconn, с цел да се възобнови естествената работа на фабриката оптимално бързо, само че всички останали знаци сочат, че обстановката е много неразбираема. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР