Коледа, както се казва, вече е зад ъгъла. Подготвихте ли

...
Коледа, както се казва, вече е зад ъгъла. Подготвихте ли
Коментари Харесай

Няколко свежи идеи за коледни подаръци

Коледа, както се споделя, към този момент е зад ъгъла. Подготвихте ли дарове за околните? Написахте ли писмо на Дядо Коледа? И, в действителност слушахте ли?

Писмо до Дядо Коледа

Супер въодушевление основава общото изпитание с децата да напишете писмо до Дядо Коледа и да го пуснете в специфичната кутия към Лапландия. Това подтиква децата да се занимават с изобретателни действия, да бъдат послушни и да се вълнуват! А най-хубаво е, че децата ще получат отговор по пощата.
 Дядо Коледа ThinkStock/Getty Images
Коледната буря

Понякога, дори много постоянно, оставяме подаръците за последния миг. Оказва се, че до Коледа остават броени дни, а ние към момента не сме подготвени. Важно е да си вземем поука и да купуваме подаръците по-рано, с цел да избегнем празничната тълпа, която се образува към магазините.

Идеи за дарове

Коледната фотосесия е най-лесният вид. После може да мултиплицирате резултатите в рамка, на коледна топка, календар, върху ключодържател и така нататък и имате подготвени дарове за всички.-->

Добре е да подарите книга на свекървата, че да не се оплаквате от гозбите й идващия път, когато й гостувате.

Важно е да бъдете нащрек и да познавате заниманията на околните ви хора. Например в случай че си падат по лов на риба – подарете им въдица.

А за мъжа до вас? Най-хубавото е да му подарите билети за вас и него за някоя близка или не толкоз близка дестинация, изключително в случай че намерите добра оферта за някоя нискотарифна компания. Така подаръкът ще е споделен.
 коледен подарък ThinkStock/Getty Images
За майка ви – страхотни хрумвания са ваучери за интензивности или хубави книги, с които да разпусне, изключително в случай че ви оказва помощ с детето.

За татко ви – най-хубавият подарък са практични неща - да вземем за пример принадлежности.

Списък на желанията

Прекрасна процедура е да си вършиме в края на всяка година книга на фантазиите или пък колаж. В него може да пишете какво желаете да ви се случи през идната година, какво желаете да спрете/започнете да вършиме. Така стимулирате себе си, а и е много любопитно да забележим какво сме желали предходната година. Това постоянно е мотив за радост…или пък за смях.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР