Коледа е времето на семейните срещи и празненства, уютна и

...
Коледа е времето на семейните срещи и празненства, уютна и
Коментари Харесай

Сестри изкопаха на тавана еротични СНИМКИ на баба си и се оказа, че и тогава е имало какво да се види

Коледа е времето на фамилните срещи и празненства, уютна и спокойна конюнктура. Но за това момиче тя бе миг на паметно изобретение. Веднъж тя видяла в интернет картинка, под която един потребителите се скъсвали да разясняват, че в предишното дамите са се държали много по-скромно, в сравнение с в този момент.
В този миг тя си спомнила една специфична Коледа, за която решила да опише на всички.

" Понеже съм виждала към този момент над 600 вариации на този мем, желая да ви опиша тази история. Беше 2012 година, Коледа. Със сестра ми се върнахме от колежа и бяхме изпълнени с носталгични усеща. Затова взехме решение да прегледаме старите фамилни албуми.


Започнахме от роднините на мама и дълго се смеехме на фотографията, на която баба се пробва да постави хартия за увиване на дарове върху куче. Но внезапно забелязахме чудноват кафяв плик.



В него имаше 4 неизползвани билета за " Титаник ". Мама ни описа, че нейните предшественици фактически са желали да плават със злощастния транспортен съд, само че, тъй като вуйна се разболяла, на тях им се наложило да останат вкъщи.


Но това не беше най-странната находка. В плика ние видяхме и фотоси на нашата полугола прабаба. Да, по тази причина, сигурно, не бяхме подготвени.


Момичетата били във екстаз от видените фотоси. За съществуването им не знаела даже и майка им.


по-късно се оказало, че по този необикновен метод прабабата желала да прикове към себе си вниманието на своя капризен мъж. Момичета, не ви ли припомня това нещо?



Въпреки публикуваното мнение, хората от това време също не са се срамували от сходни фотоси..


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР