Коледа е време за семеен уют, подаръци и почивка в

...
Коледа е време за семеен уют, подаръци и почивка в
Коментари Харесай

Пет мобилни приложения за още по-весела Коледа

Коледа е време за фамилен уют, дарове и отмора в компанията на най-близките. Нека обаче не се заблуждаваме, откакто сме си споделили кой по какъв начин е и сме завършили с следващата доза коледно преяждане, ще се оттеглим в някое комфортно кресло и ще забием нос в телефона.

В това, несъмнено, няма нищо неприятно, стига да не подценяваме останалите и да не ги лишаваме от вниманието, до момента в който се губим в безкрайния фийд на Фейсбук и/или Instagram.

Най-добре би било да обърнем тил на обществените мрежи и тази Коледа ги сменяем с няколко мобилни приложения, които хем ще ни разсеят, до момента в който чакаме идната порция коледни вкусотии, хем ще внесат още повече веселба и дух за всички присъстващи.

Christmas Radio

Коледната музика е цяла галактика от страсти и топлота, която постоянно пренебрегваме и подменяме с озвучаване от някоя обичайната музикална стратегия - с цел да има просто нещо за декор.
 Снимка 510964

Ако годишният концерт на Веселин Маринов към този момент ни е втръснал, можем умерено да го сменяем с приложението Christmas Radio, което ни дава достъп до над 80 радио станции с коледна музика.

Свали за и.

ElfYourself

ElfYourself e занимателно приложение, с което сигурно ще развеселим всички вкъщи. Достатъчно е да вкараме в него фотоси на околните и да изберем някоя от коледните тематики, а по-късно да предадем телефона към останалите, с цел да видят по какъв начин биха изглеждали като танцуващ и пеещ горски дух.
 Снимка 510967

Въз основа на фотосите и определената тематика програмата генерира малко видео, освен това напълно гратис, което най-вероятно ще помним чак до идната Коледа.

Свали за и.

Christmas Booth: Photo Fun

Подобно на ElfYourself, и Christmas Booth: Photo Fun употребява личния ни облик, с цел да ни забавлява.
 Снимка 510968

Разликата тук е, че не просто можем да се " украсим " с коледни претекстове, а да си създадем и стикер, който да разпратим по-късно на приятелите или да споделим в обществените мрежи. Със сигурност ще ги разсмеем повече, в сравнение с с класическа коледна картичка.

Свали за.

Message From Santa

Message From Santa ще изненада децата и по-възрастните родственици, защото надали някой от тях ще може да разбере по какъв начин тъкмо се случва " магията ".

С това приложение можем " внезапно " да получим позвъняване или персонализирано видео с благопожелание от самия Дядо Коледа, както и да влезем в чат с него.
 Снимка 510971

В основата, несъмнено, стоят чат-бот и логаритми, само че не е нужно да разкриваме това пред малчуганите.

Свали за и.

Santa`s Naughty or Nice List

Също като при предходния образец, Santa`s Naughty or Nice List ни дава опция да изненадаме по-малките членове на фамилията с бърза инспекция дали през миналата година са слушали, или не.

Приложението разполага с неестествен датчик за пръстов отпечатък, а когато допрем пръст до него, логаритмите на Дядо Коледа сверяват кой какъв брой добър е бил и дават " оценката " си.
 Снимка 510972

Тя, естествено, може да бъде програмирана и постоянно да споделя, че някой е бил добър, само че може да дава и противоположния отговор, което сигурно ще провокира занимателни реакции измежду децата вкъщи.

Свали за. Подобно приложение е налично и за, само че при него " решението " на Дядо Коледа се базира на фотография на въпросния хлапак, вместо на пръстов отпечатък.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР