Коледа е едва след броени дни, малко повече ни делят

...
Коледа е едва след броени дни, малко повече ни делят
Коментари Харесай

На ръба

Коледа е едвам след броени дни, малко повече ни разделят и от новата 2019 година Идеи за закъснели дарове в никакъв случай не са непотребни, изключително в случай че са една концепция по-нестандартни. Ако календар не ни звучи като ексцентрична концепция, то значи не сме виждали тъкмо този.

Георги Петков е човек, който доста добре знае по какъв начин да прави дамите щастливи. Но освен с нова прическа или с цвят на косата (защото е измежду най-известните коафьори у нас), само че и с един план, който започва преди седем години на смешка. А през днешния ден към този момент е традиция.

 Снимка 395684

" Много се веселя, че моите планове карат хората да чакат нещо ново, красиво. " И тази година упованието ни се възнагради, тъй като към този момент е реалност седмият черно-бял календар .

 Снимка 395683

Цветовете и този път са единствено два, само че моделите на страниците са разнообразни. Те са трима, а кастингът е мултинационален. Трайко Младенов, Колинс Егеге и Иво Кавалканти ще ни радват със съвършените си фигури през всеки месец от 2019 година

Различна е и мястото, където са снимани - басейн Дианабад, както и тематиката на плана - минималистична графика.

" Този път момчетата са сложени в екстериорна графична среда, а не в студио. Прави линии, прави ъгли и рискови вероятности на красиви мъжки тела. "

 Снимка 395687

И като загатваме рискови, имаме поради в действителност рискови на моменти.

" Много от фрагментите бяха на ръба - моделите бяха доста покрай края на платформите за скокове на много огромна височина, с цел да се получи по красива динамичност и мащаб на фрагментите. Голямата височина на кулата, на която снимахме, също затрудняваше на моменти процеса, само че даде по-екстремен темперамент на фрагментите. "

 Снимка 395688

Но и в този случай задачата оправдава средствата, а фотосите се получават тъкмо по този начин, както всички желаят, даже една концепция по-добре. Нищо че времето не е било на страната на екипа и дъждът е бил на път да провали фотосите - в последна сметка облаците способстват за едни много по-интересни фрагменти.

 Бекстейдж кадър

Бекстейдж кадър

Разбира се, главната заслуга е на екипа зад плана. Фотограф още веднъж е Диляна Флорентин , а нейни асистенти са Цветан Игнатовски и Валентин Даневски. Стилист е Хубен Хубенов.

 Георги Петков с шести черно-бял календар за 2018 година
Искам твойто тяло

Как коафьорът трансформира една смешка в традиция

За косата на моделите се грижи Георги Петков, а за грима - Слав. Той даже създава специфичен крем, с който кожата на моделите да наподобява по-добре и да отразява светлината.

Вижте тази обява в Instagram.
M19 - MAN CALENDAR 2019 GEORGI PETKOV SALON @evolutionaesthetics Video @loraslavova Models @here_is_collins @trayko_mladenov @whosivo @ivetfashion Makeup @slavanastasov Hairstyles @georgi_petkov__ Photographer @dilianaflorentin @evolutionaesthetics

Публикация, споделена от Georgi Petkov (@georgi_petkov__) на Дек 16, 2018 в 7:22 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР