Коледа е доброта, прегръдка и семейство. Коледа е дар, който

...
Коледа е доброта, прегръдка и семейство. Коледа е дар, който
Коментари Харесай

Чудесата на Коледа случваме ние!

Коледа е добрина, прегръдка и семейство. Коледа е подарък, който получаваме в края на всяка година и който се умножава единствено в случай че го раздаваме с цялостни шепи на хората към нас. Коледа ухае. Коледа е вкусна.

Всяко семейство има свои обичани коледни предписания за сладки, щрудели и щолени с мирис на канела, портокалови корички и ванилия. Някъде готвенето стартира още в първите дни на декември, а другаде търпеливо чакат коледния ден, с цел да вкусят от вълшебствата.

Но каквито и да са традициите във вашия дом, сигурни сме, че са ароматни, сплотяващи и уютни. А какво ще кажете да превърнем тази Коледа в най-вкусната и уханна Коледа до момента, като подарим на околните си ръчно приготвени вкусотии вместо клишираните подаръци от магазина?

И какво ще кажете, в случай че тази ваша доброта се умножи многократно и доближи до фамилии в потребност? ще ни помогне за всичко това.

Когато избирате брашно за вашите коледни вкусотии, дано е от София Мел, с празничната опаковка и подаръчния етикет на нея.

Пригответе коледни сладки, баница или друга обичана ваша рецепта като подарък за околните си.

Сложете етикета от София Мел и качете в платформата “ ”. Можете да споделите и по каква рецепта сте се водили за кулинарното ви коледно създание.

 д iStock/ Getty images/ Freepik

За всяка споделена там фотография, ще подари 1 лева на фамилии в потребност, а за всяка качена рецепта с нужните съставки и метод на подготвяне, 2 лева ще се прибавят към дарителската сметка.

А като компенсация за добротата ви от компанията са приготвили 100 чудни награди - хлебопекарни, подноси, кутии за сладки и още доста.

Само си представете необятните усмивки на приятелите и околните си, когато им поднесете вашите меденки или коледни кравайчета с думите:

Лично го подготвих за теб с доста обич, честита Коледа!

Така ще им дадете в действителност парченце от себе си, от душата си, от обичта си…Та нали за това е Коледа - да честваме дружно фамилията, близостта и благоденствието.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР