Колата на украинската гражданка Мария, пребиваваща във Варна, се оказа

...
Колата на украинската гражданка Мария, пребиваваща във Варна, се оказа
Коментари Харесай

Украинка паркира джипа си във Варна, а като се върна, остана потресена от видяното

Колата на украинската гражданка Мария, пребиваваща във Варна, се оказа брутално повредена със спрей в квартал Чайка. Вандалите употребявали оранжев спрей, с цел да напишат " вън, Z и Путин " по транспортното средство.

Близка на Мария показа този противен случай и го разгласява в обществените мрежи. Украинката е известна с дейната си активност в общността и нейните доброволни начинания. Тя съчетава работата си със задачата да отгледа почтено своето дете. Остава неразбираемо за какво би станала жертва на сходен акт на вандализъм. Колата е напръскана и по стъклата и по ламарините.

Реакциите на хората по случая са смесени и разнородни. Има хора, които показват състрадание към украинците, бягащи от спора в родната си страна, и считат, че те заслужават поддръжка. В същото време, други показват подозрения и рецензия към финансовата помощ, която се дава на бежанците, и съпоставят я с тази за българските жители, които се намират в мъчно състояние.

Разнообразните отзиви възлизат до изложение на злоба и негативизъм към Мария, която се движи с нов джип, което провокира контрастиращи реакции в обществото.

Все отново е значимо е да се помни, че съпричастността и разбирателството са значими при сходни условия, и че всеки човек заслужава ценене и взаимност в битката си за по-добър живот.

Инфо: blitz.bg

Тагове: украинка надраскана кола вандализъм спрей бежанци джип
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР