Колата на общински съветник от Калояново осъмна обезобразена, научи „Марица“.

...
Колата на общински съветник от Калояново осъмна обезобразена, научи „Марица“.
Коментари Харесай

Нарязаха брутално гумите на общински съветник, той: Политиче...

Колата на общински консултант от Калояново осъмна обезобразена, научи „ Марица “. И четирите гуми на возилото са нарязани по мрачно, а притежателят – Христо Пищялов, открива вредите на сутринта.

Случката се разиграла вечерта против неделя. На 9 октомври в Калояново е ден за размисъл, а на идващия ден се организира балотаж на изборите за кмет на общината. Точно в тази значима политическа нощ някой крепко е нарязал гумите на колата с марка „ Ситроен " - Ксара.

Пищялов, който от дълги години е част от политическия живот на Калояново, не е подавал сигнал за нанесените му вреди. Твърди, че е наясно с повода за вандалщината и че в случай че се повтори, тогава ще търси подпомагане от полицията за търсенето на провинен. " Марица " направи инспекция. От пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи дадоха отговор, че в действителност няма постъпил подобен сигнал.

„ Това е чиста политическа поръчка. Имам врагове. Аз бях ръководител на предизборния щаб на спечелилия на изборите Виктория Михайлова от ГЕРБ-СДС. Не е инцидентно, че това е станало събота против неделя “, разяснява пред „ Марица “ Пищялов.

Според декларацията, подадена от общинския консултант в КПКОНПИ, той се е сдобил с колата през 2014-а за сумата от 2000 лева Пищялов е част от локалната коалиция Съюз на демократичните сили (ПП " БДЦ " ). Местни описват, че общинският консултант е от над 20 години в политиката. Преди време бил съучастник в строителна компания. Някои не изключват гумите му да са били нарязани поради тази му активност в предишното. Пищялов обаче твърди изрично, че повода е политическа, а не икономическа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР