Колата на извършителите на дръзкия грабеж на инкасо автомобил в

...
Колата на извършителите на дръзкия грабеж на инкасо автомобил в
Коментари Харесай

Търсят вътрешен човек в бруталния обир на инкасо автомобил в Перник

Колата на причинителите на дръзкия обир на инкасо автомобил в Перник е с подправени номера. Проверяват се няколко версии по случая, както и дали има забъркан вътрешен човек.

, джипът, с който са избягали причинителите на грабежа в Перник, бе открит опожарен над пернишкия квартал „ Църква “, наоколо до автомагистрала „ Струма “, на към 10 км от мястото на въоръжения обир. Колата е черна и с подправени номера. Не е ясна собствеността ѝ, автомобилът е конфискуван от полицията и му се вършат експертизи.

Междувременно охранителната компания, чийто инкасо автомобил беше ограбен, оповестиха, че спомагат на следствието и техният екип е станал жертва на проведена незаконна група, която се състои от тежък престъпен контингент – четирима или петима души. .

Прецизно, бързо и безшумно - по този начин са работили четиримата обирджии в Перник. Не позволяват вътрешен човек да е забъркан, тъй като от време на време ги тестват. Компанията дава за премия 1/5 от отмъкнатата сума, само че единствено за достоверна информация.

Грабежът е станал измежду бял ден, малко откакто касите затворили. Пълната с оборотни пари кола на инкасото била паркирана отвън обсега на камерите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР