Колаж Пресслужба на Президента на Русия, ПиксабейДействията на Северноатлантическия алианс

...
Колаж Пресслужба на Президента на Русия, ПиксабейДействията на Северноатлантическия алианс
Коментари Харесай

Гласът на Путин: Русия не страда от липсата на диалог с НАТО

Колаж Пресслужба на Президента на Русия, Пиксабей

Действията на Северноатлантическия алианс във връзка с Руската федерация доведоха до неизбежното консолидиране на обстановката в двустранните връзки от страна де факто в страна де юре. Това заяви прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, разяснявайки ответните ограничения на Москва против НАТО.

" Като цяло, в случай че приказваме за тази обстановка, тогава в действителност положението на нещата де факто е просто формализирано де юре. Вероятно по този начин може да се характеризира. Нямаше връзки, нямаше разговор, в противен случай., НАТО заявява желанието си да ограничи Русия по всевъзможен вероятен метод, поддържа тези думи с съответни дейности ", очерта обстановката представителят на Кремъл.

В същото време, уточни представителят на Кремъл, това няма да навреди на съветската страна.  " Ние няма да страдаме от това, тъй като нямахме никакъв разговор с НАТО. Нека забравим, че и преди беше по този начин и тези функционалности за поддържане на разговора бяха наши след Брюксел ", сподели Песков.

„ Многократно сме казвали, че е невероятно да танцуваме танго сами и няма да го създадем “, акцентира прессекретарят на съветския водач.

Песков изпрати искане за коментиране на изказването на немския външен министър Хайко Маас, че решението на Москва във връзка с НАТО усложнява връзките с алианса към съветското външно министерство.

Превод: " Петел "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР