Колаж: ПикКонсултативният съвет по национална сигурност беше конструктивен. За съжаление,

...
Колаж: ПикКонсултативният съвет по национална сигурност беше конструктивен. За съжаление,
Коментари Харесай

Марешки със сензационна версия за показния разстрел на Петър Христов: Убийството е политическо, поръчано от конкуренти на властта!

Колаж: Пик

Консултативният съвет по национална сигурност беше градивен. За страдание, това беше съветът, в който се усещах най въздържан. Аз и моята група сме пацифисти. Това съобщи пред Би Ти Ви зам.-председателят на Народното събрание и водач на партия " Воля " Веселин Марешки на въпрос по какъв начин е минал вчерашния Консултативен съвет по национална сигурност при президента Румен Радев, съобщи Пик.

" Всеки лев, даден от една страна до въоръжаване, ескалира напрежението, само че не води до мир ", безапелационен е той. " Вчера се обединихме, че държавното управление би трябвало да се придържа към общата европейска сигурност. Обединихме се и към тезата, че армията би трябвало да върви към модернизиране ", сподели още Марешки.

" Вчера стана дума за убийствата в България. Бегло познавам Петър Христов, виждал съм се 2-3 пъти в живота си с него. Според мен това е опит за нагнетяване на напрежението от съперници на хората, които сега са във власта. Това ликвидиране идва от хора, които са отвън ръководството. Според мен тук има политическа връзка и това е офанзива против властта ", разгласи ръководителят на " Воля ".

" Не се усещам заплашен ", изрично съобщи зам.-председателят на Народното събрание на въпрос дали предприемачите в България би трябвало да са обезпокоени за това, което се случва у нас.

" Няма да подкрепим вота на съмнение. Той е неправилен. Това е един неблаговиден пиар. В момента единствено българите могат да завоюват от това, че аз съм вътре в Народното събрание. Ще съм благополучен в персонален проект, в случай че не бъда народен представител ", заключи Веселин Марешки.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР