Колаж бТВГеорги Харизанов се скара с блогъра Асен Генов, който

...
Колаж бТВГеорги Харизанов се скара с блогъра Асен Генов, който
Коментари Харесай

Скандал се разрази между Харизанов и блогър заради Мария Габриел

Колаж бТВ

Георги Харизанов се скара с блогъра Асен Генов, който изрази мнение, че номинираната за министър председател от ГЕРБ Мария Габриел е на равнището на Асен Василев и Кирил Петков.

„ Той сподели, че госпожа Габриел била на равнището на Кирил и Асен. Извинявам се доста, това е голям комплимент за господин Петков. Защото госпожа Габриел е член на Европейските комисии и човек, който разяснява на най-високо политическо равнище с всички. В същия миг Урсула вика Киро, и тя ми вика, и аз й крещя на Урсула. И тя ми вика: Киро, Кириле, и аз крещя, и тя ми вика. Нека да не вършим толкоз незаслужени похвали на хора, които не са на равнището на Мария Габриел. Дали тя е на тяхното равнище,  мисля, че в политиката няма нищо по-лесно от това “, сподели Харизанов в " Лице в лице " по бТВ.

„ Нека пък аз да не се съглася с господин Харизанов, да разясняваме ораторските качества на един и различен. На същото равнище би бил диалога, в случай че разясняваме равнището на британския и френския език на госпожа Габриел. Мисля, че политиката е малко повече от това, защото множеството евробюрократи, по този начин да ги нарека, комисари, ръководители, техният британски не е роден и британският им не е ослепителен “, отвърна Генов.

„ Това по какъв начин е мотив, че Кирил Петков не може да приказва на български. Урсула вика Киро, тя ми вика и аз й крещя, Кириле “, захапа съперника си Харизанов.

„ Г-н Борисов също е изестен със своя народняшки акцент, той също постоянно го употребява. Ако Борисов можеше да приказва народняшки разбираемо за народа... “, опита да продължи Генов, само че Харизанов го прекъсна: „ Говорим за Габриел, Кирил и Асен. Каква е връзката с Борисов? “

„ Имах поради, че тя е в този профил. Млад, съумял, работи в чужбина “, аргументира се Генов.

„ Те не са в нейния профил “, изрази противоречие Харизанов.

„ Нека да бъде неговото, не са в нейния “, помири се Асен Генов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР