Колаж БНТ, БулфотоЗасилени са мерките за сигурност край хотел Интерконтинентал

...
Колаж БНТ, БулфотоЗасилени са мерките за сигурност край хотел Интерконтинентал
Коментари Харесай

Засилени мерки преди срещата Путин-Байдън

Колаж Българска национална телевизия, Булфото

Засилени са ограниченията за сигурност край хотел " Интерконтинентал " в Женева, където се чака да бъде настанен президентът на Съединени американски щати Джо Байдън преди утрешната си среща със своя съветски сътрудник Владимир Путин, съобщи сътрудник на ТАСС.

Пред входовете в хотела са сложени бетонни блокове и дежурят служители на реда, които приканват спиращите минувачи по-бързо да продължат пътя си, предава още Българска телеграфна агенция.

Окичено е й американското знаме, а на площадката начело група чиновници на реда явно получава последните си указания за деня. Около зелените площи наоколо е издигната ограда с бодлива тел, прикриват ги черни полиетиленови платнища. В небето патрулира хеликоптер. Към хотела се придвижват все нови полицейски екипи, в това число с мотоциклети.

По-късно през днешния ден ограниченията ще бъдат засилени още повече, заяви за ТАСС чиновник на реда. " Засега можете да минете около хотела, само че апелирам ви, не снимайте нищо ", сподели той на кореспондента.

Очаква се Байдън да дойде в средата на днешния ден и да беседва с швейцарски държавни ръководители. Кортежът му най-вероятно ще се насочи към хотела от летището по ул. " Ферне ", водеща към центъра на града. Тя влиза в зоната за сигурност, само че към този момент отчасти е отворена; пътни служители на реда стопират колите и ги пренасочват по други пътни артерии едвам на към 500 метра от хотела.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР