Кола за близо половин милион лева си купи Динко. Ловеца

...
Кола за близо половин милион лева си купи Динко. Ловеца
Коментари Харесай

Само за тузари! Динко от Ямбол кара Майбах за половин милион

Кола за близо половин милион лв. си купи Динко. Ловеца на бежанци от пролетта е горделив притежател на финален модел Майбах. Цената на возилото с всичките му включени екстри е към 400 000-500 000 лв., разясняват осведомени. В автомобила има всичко, за което човек може да мечтае. Лимузината е с два цвята – черно и бяло. Изработена е по поръчка, особено за ямболския предприемач. В купето всичко е в бяла кожа.

Динко е огромен фен на скъпите возила. В автопарка му има редица тузарски коли, само че Майбахът е черешката на тортата. Вълев, който през предходната година пострада тежко, незабавно се похвали с новата облага. Той брои и немалка сума, с цел да смени номера на скъпоструващия звяр. Динко избира да няма числа на него, а залага на идентични букви. Повечето от колите на някогашния брат също са с такива номера, написа " България през днешния ден ".

С покупката на майбаха Вълев влиза в елитния клуб на българите, каращи една от най-скъпите коли в света. С него са баровци като Мая Илиева, фамилиите Баневи и Гущерови, както и фолкидолът Азис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР