Кокосовото масло има антимикробно, антигъбично и антибактериално действие, така че

...
Кокосовото масло има антимикробно, антигъбично и антибактериално действие, така че
Коментари Харесай

Кокосовото масло се оказа изключително полезно

Кокосовото масло има антимикробно, антигъбично и антибактериално деяние, тъй че освен ще ви помогне в битката с акнето, само че и ще поддържа лицето ви хидратирано и свежо.

Само капка кокосово масло ще направи кожата ви блестяща. Жените могат да го употребяват за покриване на петна по кожата, които се появяват с напредването на възрастта. Нанесете върху мястото, втрийте добре и оставете да попие. С постоянна приложимост в продължение на една или две седмици ще видите последователно избелващия резултат, поучават от Е-здравей.

Природно средство против инсекти

Ако смесите малко кокосово масло с мента или розмарин и се намажете, ще забележите фрапантно понижаване на комарите към вас. Този натурален препарат срещу инсекти не съдържа нездравословни субстанции като тези, които ще закупите в магазина.

Стимулиране на растежа на ноктите

Ако желаете дълги нокти, само че те непрекъснато се чупят и лющят, решение на казуса е с нанасяне на кокосово масло. Малка доза към кожичките ще има голям резултат.

Превенция на стрии

С елементарен масаж с кокосово масло на рисковите места можете превантивно да действате против появяването на стрии, даже и малко ще избелите тези, които към този момент ги имате на тялото. След няколко седмици ще забележите резултатите.

Срещу цъфтяща коса и за стимулиране на растежа

Сложете малко кокосово масло на ръцете си, изчакайте да се затопли и с пръсти разнесете по косата си. Концентрирайте се върху краищата на косъма, само че поставете малко и наоколо до корените за здрава кожа на главата. По този метод ще се подтиква растежа на косата, тъй че ще получите дългите къдрици, които желаете. Оставете кокосовото масло един час, а колкото по-дълго, толкоз по-добре, тъй че бихте могли даже и да спите по този начин. След това измийте косата с шампоан и изплакнете добре.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР