Кокошка от скъп австрийски ръчно приготвен шоколад и 36 букета

...
Кокошка от скъп австрийски ръчно приготвен шоколад и 36 букета
Коментари Харесай

Лили с кокошка и 36 букета за ЧРД от премиер, президент и трима кметове + още много други

Кокошка от безценен австрийски ръчно подготвен шоколад и 36 букета получи Лили Иванова за 79-ия си рожден ден, разбра HotArena.

Самата тя се похвали с даровете на Facebook страницата си. Кокошката от млечен и бял шоколад дойде дружно с бонбони от черен шоколад в кутия с лакомства, само че певицата внимателно покри подателя. Това се случи и с някои от букетите, само че на множеството ясно се четяха картичките с пожеланията, писа „ Телеграф “.

Повечето от китките съдържаха обичаните на рожденичката бели рози. Министър – ръководителят Бойко Борисов се регистрира с кошница с бледорозови лилиуми, комбинирани с перуники и яркожълти фрезии. На перуники в аранжировката е заложила и администрацията на президента и самият Румен Радев , като са присъединили тъмнорозова алстромерия и бледолилави минирози.

Трима градоначалници – на Кубрат, Русе и Столична община също се разписаха с цветни честитки. Същото направи и ръководителят на 44-тото национално заседание Димитър Главчев.

Букети примата на естрадата получи и от: русенския митрополит Наум, изпълнителният шеф на Александровска болница Костадин Ангелов, ръководителя на Комисията по просвета и медии в Народното събрание Вежди Рашидов, министъра на културата Боил Банов, управлението на Българска национална телевизия, цигуларите Васко Василев и Орлин Цветанов и др.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР