Коко Гоф си гарантира място на полуфиналите на Ролан Гарос“.

...
Коко Гоф си гарантира място на полуфиналите на Ролан Гарос“.
Коментари Харесай

Обрат прати Коко Гоф в Топ 4 на Ролан Гарос

Коко Гоф си подсигурява място на полуфиналите на „ Ролан Гарос “. Американката обърна Онс Жабер от Тунис след 4:6, 6:2 и 6:3 в първия четвъртфинал, който се изигра на корт „ Филип Шатрие “.

Американската тенисистка позволи известни съмнения единствено в първия сет, само че във втория и третия показва на какво е способна, с цел да пречупи съпротивителните сили на тунизийката. На полуфиналите Гоф ще срещне победителката от двойката сред полякинята Ига Швьонтек и чехкинята Маркета Вондрушова.

A return to the Paris semis
— Roland-Garros (@rolandgarros)

Първата част мина при замяна на подавания до 3:3, само че представителката на Тунис откри метод да пробие своята съперничка в седмия гейм и да го затвърди по-късно, с цел да завоюва откриващия сет с 6:4.

Американката не остана длъжна и това стана факт във втория сет. Тя на бърза ръка стигна до пробиви при 3:1 и 4:2, след което овладя самодейността и докара общия резултат в сетовете до 1:1.

Сценарият се повтори значително и в третата част, когато Гоф проби при 3:1 гейма и след това закономерно стигна до 6:3, с което узакони своята победа и класирането си в Топ 4 посред Париж.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР