Кокаин,амфетамин и канабис са открити и иззети при оперативни действия

...
Кокаин,амфетамин и канабис са открити и иззети при оперативни действия
Коментари Харесай

Кокаин в тоалетната на благоевградчанина Пл. Илиев-Джудиста откриха ченгетата по време на спецоперация Антидрога

Кокаин,амфетамин и канабис са открити и конфискувани при оперативни дейности на криминалисти от ОДМВР-Благоевград
Наркотичните субстанции са открити в границите на провеждаща се профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност на територията на ОДМВР-Благоевград. Полицейските чиновници са проверли жилището на Пламен Илиев- Джудиста в гр. Благоевград, където в тоалетната на дома е открит найлонов плик с бяло, прахообразно вещество. При направения полеви наркотест то е реагирало позитивно на кокаин с тегло към 5, 38 грама. Открити са и пластики за карти. В момента на обиска Джудиста не е бил в дома си, очакваше се през вчерашния ден той да се яви в полицията в Благоевград. В момента Пламен Илиев е със съглашение с прокуратурата за друго негово закононарушение и се чака да влезе в пандиза.

В региона на ул. “Даме Груев “ в регионалния град е тествано малолетно момиче, у което е открит плик, съдържащ към 0, 47 грама амфетамин. В хода на полицейската интервенция е арестуван и 27-годишен санданчанин. В домът му в гр. Сандански, полицейските чиновници намерили към 0, 55 грама канабис.

Със заповед за задържане до 24 часа е арестуван и 33-годишен мъж от гр. Варна. При осъществената му, в региона на ул. „ Пирин “ в гр. Банско, инспекция е открито, че в себе си държи към 8, 37 грама марихуана.

Работата по случаите продължава под наблюдението на прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР