Кока-Кола ХБК България бе отличена отново с награда в инициативата

...
Кока-Кола ХБК България бе отличена отново с награда в инициативата
Коментари Харесай

Кока-Кола ХБК България с поредна награда True Leaders

Кока-Кола ХБК България бе отличена още веднъж с премия в самодейността TRUE LEADERS 2017. Инициативата се организира за 5 поредна година, а задачата й е да отличи всички компании, водачи в бранша, в който оперират, отговарящи по едно и също време на няколко измерими и справедливи критерии (според публично оповестени данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от обществено изследване. У нас самодейността се провежда и организира от ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа

Значимата премията бе връчена на Боян Антов, финансов шеф на Кока-Кола ХБК България пред 300 представители на висшия мениджмънт на водещи български и интернационалните компании. На събитието участваха още и представители на търговски камари, държавни институции и посолства.

Наградените в самодейността компании бяха отличени по няколко прецизни критерия, измежду които:
да са измежду 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2016;да са нараснали броя на своя личен състав (2016 по отношение на 2015);да имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 - A1);да са водач в своя бранш.
Водещи на блестящата гала бяха Йоанна Николова и Константин Динчев, а премиите бяха връчени от представители на някои от водещи български и интернационалните компании. ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа, за пета поредна година отличава водещите компании в България, с премиите “TRUE LEADERS ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР