Кожените якета са създадени, за да осигуряват топлина при екстремни

...
Кожените якета са създадени, за да осигуряват топлина при екстремни
Коментари Харесай

Стилна с дамски кожени якета – разгледайте предложенията от нашите стилисти

Кожените якета са основани, с цел да обезпечават топлота при рискови температури през началото на 1900-те. Някъде сред международните войни и днешния ден, коженото яке се реалокира от бойното поле към питейните заведения, заведенията за хранене и необятния екран. През 80-те и 90-те кожените якета бяха знак на известност, а през днешния ден е съвсем невероятно дамите да наподобяват стилно без  в дрешника си.

С наближаването на пролетта е време да приберем палтата и пухените якета на топло и да погледнем към по този начин обичаните. Независимо дали вид “рокерски ”, “бомбър ” или изчистен модел, коженото яке може да внесе спомагателна доза жанр и прохлада към всяко облекло. Ако имате потребност от многообразие на стила, ето няколко хрумвания за това по какъв начин да комбинирате другите дамски кожени якета с останалата част от дрешника си.
Защо кожено яке?
Коженото яке е незаменима част от облеклото на всяка дама. Без значение какъв е вашият жанр, бюджет или мотив, може да откриете идеалното яке за вас. Независимо дали обичате да носите дънки и тениска, или предпочитате рокли, можете да откриете  подобаващи за всеки тоалет.
Модерно ли е коженото яке?
Дамското кожено яке не е продукт, който се дефинира от трендовете и постоянно е стилно. То е наложителна за дрешника дреха, която може елементарно да се носи и съчетава с всичко, с цел да ви придаде моден външен тип без изпитание.
Кои са главните типове дамски кожени якета?
Основен детайл, от който се нуждае всеки дрешник, черното кожено яке е идеалният свършек на всяко облекло. Без значение дали е яке-бомбер или блейзър, то е универсално и идеално за всеки сезон. Рокерското яке е класика, която е от значително значение за всеки сезон. Обемно, скъсено или винтидж, рокерското яке прибавя гръндж нотка към към облеклото.

Основен детайл за всеки дрешник, кафявото кожено яке притегля вниманието, без да се отклонява от обичайното връхно облекло. Среща се в разнообразни кройки, форми и дизайни, можете да го комбинирате с голямо многообразие от облекла.

А за тези дни, в които температурите падат под нулата, дамското кожено яке с кожена яка е най-хубавият метод да ви е топло и да сте стилни.
Как да комбинирате дамско кожено яке за стилна визия?Черно кожено яке
За по-студените месеци изберете черно кожено яке, което да носите върху пуловера си. Ако е малко по-топло, можете да се почувствате като рок звезда като добавите якето към рокля с цветя или да запазите визията си небрежна с чифт.
Рокерско кожено яке
Съчетайте рокерското кожено яке с чифт дънки и бяла тениска, или разгърнете вътрешната си рок звезда с карирани панталони и кубинки.
Кафяво кожено яке
Комбинирайте кафяво кожено яке с контрастни цветове като синьо, зелено и сиво, с цел да привлечете вниманието. Комбинирането на цвят камел с кафяво кожено яке основава монохромен тоалет, съвършен за офиса или вечеря на открито.
Яке с яка с косъм
Ако би трябвало да съчетаете яке с яка с косъм, съчетайте цвета на яката с останалата част от вашата визия или създайте контрастност, като изберете яка, която се откроява от вашето облекло.

Лесно е да носите кожено яке без да изглеждате прекомерно жестоко или повърхностно, тъй като можете да го съчетаете с женствени облекла, като асиметрична пола, дребна черна рокля или мини пола. Можете да го носите и с, комбинирани с обичаната ви тениска, само че вместо кубинки да обуете типичен токчета или маратонки. Кожените якета са превъзходен метод да добавите топъл, моден детайл към дрешника си. Всичко, от което имате потребност е подобаващ модел и малко въображение.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР