Кожените якета са част от поп културата. Те не излизат

...
Кожените якета са част от поп културата. Те не излизат
Коментари Харесай

Как да почистим яке от истинска кожа, без да го съсипем

Кожените якета са част от поп културата. Те не излизат от мода и най-вероятно ще продължат да бъдат алтернатива за десетилетия напред. Ето за какво, в случай че имате такова, би трябвало да полагате всички нужни грижи, с цел да можете да го употребявате както през днешния ден, по този начин и в бъдеще. Научете се по какъв начин да поддържате чистотата му вярно.

Коженото яке е дреха, която надвишава времето си и може да се употребява при разнообразни мотиви. Едно от преимуществата му е, че може да го ползвате цялостен живот. Въпреки това се нуждае от избрани грижи, с цел да се поддържа в съвършено положение. Въпреки че е правилно, че не можете да го перете като други облекла, да го извършите вкъщи не е комплицирана задача.

Ето няколко оферти, в случай че непрекъснато се чудите по какъв начин да перете яке от естествена кожа:

Ако якето ви е леко зацапано, може да се направи незадълбочено разчистване. Тази процедура би трябвало да бъде периодическа, с цел да се предотврати натрупването на нечистотия и в последна сметка да повредят материала.

Какво ни би трябвало:

Вода.

Една или две чисти кърпи с мека текстура.

Препарат за разчистване на кожа (по избор).

1. Почистете с влажна забрадка

Навлажнете мека забрадка и я разтрийте по цялата повърхнина на якето, с цел да премахнете праха и всевъзможен тип замърсявания.

Най -добре е да употребявате кръгови придвижвания в дребни зони, до момента в който цялото яке не бъде почистено.

2. Използвайте почистващ препарат за кожа

Ако вашето мъжко или дамско кожено яке има петна, които са по-трудни за унищожаване или в случай че желаете по-професионално разчистване, използвайте специфичен почистващ препарат за кожа.

Може да има избрани петна, които се нуждаят от сериозна процедура. За тези, които се намират от външната страна на якето, следвайте тези стъпки:

1. Пригответе почистващ разтвор

Напълнете съд с топла вода и разтворете малко щадящ препарат: можете да употребявате, да вземем за пример, прахуляк за деликатни облекла.

2. Почистете без накисване

След това навлажнете чиста забрадка със сапунената примес и избършете цялата повърхнина на кожата с кръгови придвижвания. Стиснете добре кърпата, с цел да се отцеди и да не аргументи щета.
 Как се чисти и поддържа кожено яке Как се чисти и поддържа кожено яке
Меките кожени якета са нещо като „ евъргрийна ” на модата. Можете да притежавате едно над 10 години и то да наподобява все так...

3. Отстранете препарата

Дори в случай че препаратът е добре разперен във водата и сте внимавали да не намокрите повърхността на якето, благодарение на друга чиста забрадка, навлажнена единствено с вода, отстранете остатъците от препарата.

4. Оставете да изсъхне изцяло

Преди да съхранявате или употребявате дрехата, оставете я да изсъхне изцяло. Много хора избират да я окачат на окачалка, само че има някои типове кожа, които могат да се деформират или бележат.

Ето за какво е най-добре да го оставите да изсъхне върху забрадка върху равна повърхнина. Това постоянно би трябвало да е на сянка, защото слънцето може да оцвети и напука кожата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР