Кожена пола Първата сред тенденциите беше кожената пола, която не

...
Кожена пола Първата сред тенденциите беше кожената пола, която не
Коментари Харесай

Най-модерните поли на предстоящия студен сезон

Кожена пола

Първата измежду трендовете беше кожената пола, която не излиза от мода от няколко следващи години и наподобява, че наклонността за кожени дрехи се е закрепила в модата от дълго време. Дизайнерите показаха монофонични, цветни и комбинирани модели на дължини midi и mini.

1. 

2.

Полите както с компактно прилепнали, по този начин и със свободна кройка ще бъдат съвременни. Дизайнерите показаха модели с плисета, цепки и копчета начело.

Кожената пола ще се впише идеално както в ежедневния, по този начин и в бизнес дрешника. Ще наподобява ужасно в наклонност с лека блуза, класическа риза, пуловер или стилно кожено яке.

Плисирани поли

Плисирани поли, както и кожени поли, не излизат от мода в продължение на доста години поред и този сезон те също участваха на стилните сцени, само че този път дизайнерите прибавиха модели в стила на 70-те години към нормалните ни типичен кройки в дребна дипла – с огромни гънки от топли вълнени платове.

3. 

Не единствено елементарните поли ще бъдат от голяма важност. Новостта на сезона са по-скоро изобретателни модели с геометричен принт, скриващ се в гънките, или, назад, отпечатъкът може да бъде подложен единствено от външната страна на гънката, до момента в който вътрешността на тъканта остава плътна.

Плисирана пола каре

4. 

Друга оригиналност са елегантните поли – карирана плисирана пола, напомняща ненапълно на учебна униформа. Такива модели са показани в доста сбирки на известни дизайнери.

 Поли от вълна

Тази наклонност не е нова, само че доста практична и също по този начин най-хубавият вид за студените зимни дни. Такива модели са подобаващи както за ежедневни визии, по този начин и за офис код за обличане.

5. 

6.

Ватирани поли ще наподобяват ужасно, в случай че ги комбинирате със сако, комфортен пуловер, риза или водолазка, както и стилно решение би било да извършите цялостен ватиран комплект, комбинирайки го с сходно капитонирано яке.

Драперия

7.

Драперията на полите към момента е на мода и минава от топъл сезон към леден. Той ще бъде настоящ освен за копринени и кадифени поли, само че и за модели, направени от костюм плат и кожа. За да се подчертае забавната кройка на полата, такива модели се комбинират най-добре с елементарен главен връх без фон.

Поли с цепки

8.

Поли с цепки, които украсяваха модел макси дами бяха измежду стилните трендове.

Плетени поли

9.

Топлите, уютни плетени поли, които нежно обгръщат бедрата, са различен шлагер на сезона. Сред настоящите модели са кашмирени миди в цвят на печено мляко и карамел. Това могат да бъдат поли, плетени с гладка плетка, оребрени или плетени с шарка „ пигтейл “.

Асиметрични поли

10.

Поли с асиметрична кройка също не желаят да напущат стилните сцени. модели с неравни ръбове, клинове начело и в профил на полата остават настоящи модели.

Макси поли

11.

Често на фешън ревюта имаше и поли с оптималната дължина, най-вече модели с А-силует и права кройка. Някои дизайнери са украсили макси поли с високи предни цепки или ресни.

Пола с ресни

12.

Ресни се трансфораха в наклонност през идващия сезон и дизайнерите украсиха с нея освен макси поли. Ресни могат да участват и на мини и midi поли, а ресни с безусловно всевъзможен размер и дължина са станали настоящи: от най-тесните и най-късите до най-широките и дългите.

Дълга пола-молив

13.

14.

Класическата пола-молив зае първо място измежду трендовете през този леден сезон. Този модел е необятно показан на фешън ревюта. Както елементарните сбити поли, които са ни познати, по този начин и удължените елегантни модели ще бъдат от голяма важност.

Строгата и в това време елегантна пола-молив е повсеместен модел, който е подобаващ както за бизнес, по този начин и за нехаен външен тип. Полата ще наподобява стилно както в композиция с риза или блуза, по този начин и с плетена водолазка или пуловер с огромен размер.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР