Кожата ни е най-големият орган в тялото ни и по

...
Кожата ни е най-големият орган в тялото ни и по
Коментари Харесай

Вълшебна маска прави кожата като коприна

Кожата ни е най-големият орган в тялото ни и затова е значимо да поставяме грижи за нея. Днес ще ви представим една вълшебна маска, която ще направи кожата ни като същинска коприна.

Всяка жена желае да наподобява млада и красива. А първите следи на времето, за жалост, се демонстрират върху лицето ни. Мечтаем кожата ни да има здрав и хубав тип. Околната среда и недоспиването обаче постоянно си споделят думата и й оказват пагубно въздействие. За благополучие, учените са открили, че благодарение на някои натурални артикули можем да придадем на кожата си по-свеж тип и даже да понижим нездравословното влияние на околната среда.

И през днешния ден от jenata.blitz.bg ще ви срещнат с едно такова средство, което елементарно можете да си приготвите вкъщи и с което ще получите отличен резултат. Основната му съставна част са картофите. Маската се подготвя доста елементарно и бързо, а положението на кожата ви ще се промени безусловно за няколко дни!

За да си я приготвите, се нуждаете от:
1 чаена лъжичка прясно изцеден лимонен сок
2 суп. лъжици настърган сурови картоф
половин чаена лъжица заквасена сметана или растително масло (може и кисело мляко)

Разбъркайте доста добре всички съставки. Нанесете маската върху лицето, шията и деколтето. След това може да извършите лек масаж, като правите кръгови придвижвания с върховете на пръстите си. Оставете маската за към 20 минути, след което я отстранете и се измийте с топла вода. Тази процедура би трябвало да се прави вечер. След нея е добре най-малко един ден да избягвате да се излагате на слънце. Резултатът несъмнено ще ви зарадва, тъй като след картофена маска даже и най-безжизнената кожа ще възвърне еластичността си.

Предлагаме ви още една ефикасна рецепта, с която да придадете на кожата си прелестен и пресен тип. За да я приготвите, се нуждаете от:
1 суп. лъжица недопечен настърган картоф
белтъкът на 1 яйце

Разбийте добре белтъка с вилица, след което прибавете настъргания картоф. Разбъркайте всичко доста добре. Нанесете върху лицето, шията и деколтето. Освен за лицето, тази примес може да се употребява и за ръцете.

Оставете върху кожата в продължение на 15 минути, след което я отмийте с топла вода. Маските, които ви предложихме, могат да се употребяват няколко дни поред. След това – един път седмично в границите на един месец. В резултат на процедурите кожата ви ще стартира да излъчва прохлада и хубост. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР