Кожата ни е ежедневно изложена на различни фактори като слънце,

...
Кожата ни е ежедневно изложена на различни фактори като слънце,
Коментари Харесай

Искате да запазите лицето си БЕЗ бръчки?

Кожата ни е всекидневно изложена на разнообразни фактори като слънце, вятър, мраз, изсушаване и грим. Те провокират стрес и задръстване на порите, появи на зачервявания и преждевременни бръчки. Ето някои трикове по какъв начин да запазим кожата си по-млада и еластична за по-дълго.

Защо хората в Средиземноморието живеят младолики старини

Хидратация

Водата е главен конструктивен детайл в нашето тяло. Важно е да консумирате сред 2-3 л. на ден (в взаимозависимост от желанието на организма, физическото натоварване и ред други фактори). Тя е главен конструктивен детайл в кожата, тъй като участва като 70% детайл в нея.
6 антиоксиданта, които ще забавят появяването на бръчките
Когато чуем за свободни радикали, постоянно се сещаме за антиоксиданти. Знаем, че те са нашите бранители, които ни оказват помощ да се оправим с...
Прочети повече
Хидратацията не е единствено вътрешна, само че и външна. Използвайте подобаващи за кожата си кремове, които хидратират и подхранват в дълбочина и резервират еластичността й. Кремове богати на витамин Е и С, които да слагате на лицето си като дневна грижа, биха се отразили позитивно на водния баланс.

UV отбрана

Слънцето въздейства на кожата ни освен през лятото, само че и през зимата. UV лъчите са еднообразно нездравословни през всички сезони, за това е значимо да се предпазваме от тях дейно. Винаги подбирайте кремовете си, тъй че да съдържат защитен фактор, който да ви обезпечава щит денем.

Храненето
Навиците, които незабелязано образуват бръчки
Един от основните фактори, допринасящи за появяването на бръчки, е естественият развой на стареене на кожата, само че се оказва, че освен прот...
Прочети повече
Какво слагаме в тялото си е от изключителна значимост, тъй като положението на организма се демонстрира по кожата. Ако имаме проблем с разнообразни органи и хормонални промени получаваме пъпки по разнообразни елементи на лицето, които да ни подскажат за казуса. Това е метод на тялото ни да си „ приказва “ с нас.

Диетата богата на минерали и витамини носи изгоди и за кожата. Набавяйте си задоволително потребни мазнини като риба, зехтин, кокосово масло, авокадо и ядки. Те съдържат есенциалните киселини като Омега 3. Магнезий и силиций са минерали, които благоприятстват общото здраве на организма и заздравяват ноктите, косата и кожата.

По-бели зъби вкъщи с естествени съставки, които не вредят на емайла

Внимавайте с страстите

Избягвайте навика да повдигате вежда, когато не разбирате някого, или да бръчкате чело, когато желаете да покажете нервност. Тези мимики се отразяват върху кожата и в дълготраен проект, тя означи страстите ви трайно върху лицето. Също по този начин, в случай че сте си построили навика да сбръчквате вежди, до момента в който четете или сте съсредоточени в работа – отпуснете се. Кожата ни помни всяко деяние.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР