Кои ще са новите членове на Съвета за електронни медии

...
Кои ще са новите членове на Съвета за електронни медии
Коментари Харесай

ИТН предлага Карбовски за медийния регулатор

Кои ще са новите членове на Съвета за електронни медии (СЕМ) от парламентарната квота, които ръководещите ще повдигнат? Казусът се заплита още повече заради обстоятелството, че обединенията, съставляващи държавното управление, към този момент, са взели решение всеки да може да издигне собствен претендент за двете места.

Само от левицата към момента не са взели решение ще имат ли своя номинация за медийния регулатор или не. Но пък из парламентарните коридори към този момент се спрягат имена, най- " цветистото " от които това на някогашния публицист и тв водещ Мартин Карбовски - като предложение на " ИТН ".

Напоследък Карбовски е деен около войната в Украйна, като се афишира срещу " въвличането на България във война ", изпращайки военна помощ за Украйна.

Предложението за Карбовски към този момент е импортирано в деловодството на Народното събрание.

Очаква се от " Демократична България " да заложат на номинацията на Пролет Велкова - дълготраен радио водещ в БНР и " Дарик радио.

От " Продължаваме промяната " към този момент се спрягат имената на Валерий Тодоров - някогашен общоприет шеф и юристката Симона Велева.

Очаквайте детайлности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР