Кои ще бъдат новите кметове? Тази неделя България избира, а

...
Кои ще бъдат новите кметове? Тази неделя България избира, а
Коментари Харесай

Доказаният екип на Новините на NOVA представя „Изборът на България“

Кои ще бъдат новите кметове? Тази неделя България избира, а телевизионният ефир и наличието в платформите на Нова Броудкастинг Груп ще бъдат отдадени на локалния избор. Зрителите още веднъж ще могат да се доверят на NOVA, с цел да проследят от близко протичащото се в изборния ден.

Медията ще предложи над 17 часа телевизионно време, 3 специфични формата и директни включвания от 15 града в цялата страна. Екип от над 100 експерти, с потвърден опит и престиж в отразяването на значими събития, ще обезпечи цялостно осведомително покритие в изборния ден. За първи път в българския ефирен ефир резултатите от локалния избор ще бъдат показани с най-новата технология за виртуална действителност в света.

Неделният ден ще стартира със специфичното издание на „ Събуди се “ с водещ Марина Цекова. Тя ще даде старт на изборния маратон в 6:50 ч. със седем тематични сегмента. В първия избирателен формат предстоят срещи с анализатори, психолози, емблематични лица от екрана и шоубизнеса и изявени водачи на публично мнение. В изнесеното студиото на предаването в центъра на София ще бъде Мариян Станков – Мон Дьо, който ще изследва генезиса на избора с вдъхновяващи персони.

До обяд водещият Христо Калоферов ще дава настояща информация за протичането на гласуването в новинарски излъчвания на всеки кръговиден час. Точно в 12:00 ч. той и Даниела Тренчева ще обобщят най-важното от вота и ще проследят развиването на значимите тематики досега в удължено едночасово издание на Новините на NOVA. Следващите осведомителни излъчвания са в 16:00 ч. и 19:00 ч. с водещ Ани Салич . През целия избирателен ден репортерите на медията ще предават онлайн последните вести и ще наблюдават за нарушавания в разнообразни точки на България. Зрителите също могат да подават сигнали за нередности на и.

Изборният формат на предаването „ На фокус с Лора Крумова “ започва в 15:00 ч. Водещата ще проучва политическия пъзел с уважавани събеседници и ще предложения в ефира на NOVA три генерации столичани с любопитни истории, основните настоящи лица в една ексцентрична женитба, съчетала избора в живота с избора на кмет и необикновена общинска администрация, побрана във фургон.

Вечерното студио „ Изборът на България: Новите кметове “ стартира в 17:00 ч. с водещи Мира Иванова и Виктор Николаев . Те ще беседват с изявени публицисти, политолози, адвокати, историци и социолози с най-точните планирани резултати и експертни разбори. В студиото ще гостува и одобрен психолог с професионален прочит на държанието на кандидат-кметовете в предизборната конкуренция. Нова Броудкастинг Груп за следващ път ще работи с водещите самостоятелни социологически организации „ Галъп интернешънъл болкан “ и „ Тренд “. Водещ на виртуалното студио от най-ново потомство ще бъде Николай Дойнов. Той ще покаже развръзката на изборния ден по най-модерния и атрактивен метод, тъй че феновете да добият цялостна визия за резултатите и трендовете в цялата страна.

Нова Бродукастинг Груп ще обезпечи цялостно осведомително покритие на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, в уебсайтовете от портфолиото на Нетинфо –,,. Бърз достъп до най-горещите тематики от деня на вота ще обезпечи и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите ще се осведомят за всичко значимо и настоящо. Новините на NOVA могат да бъдат открити във Фейсбук, Instagram, Twitter, Telegram и Viber.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР