Кои са Сивите според уфолозите – извънземни или хора от

...
Кои са Сивите според уфолозите – извънземни или хора от
Коментари Харесай

Кои са Сивите според уфолозите – извънземни или хора от бъдещето?

Кои са Сивите съгласно уфолозите – извънземни или хора от бъдещето? …Според множеството уфолози, Сивите са един от многото разнообразни типове извънземни раси, които посещават Земята.Те са може би най-известният извънземен тип, тъй като освен, че са постоянно на Земята и в нашата Слънчева система, само че и също правят отвличания на хора и животни.Има два разнообразни типа Сиви, които посещават Земята. Едните наподобява са водачите и са по-интелигентни от другия тип.

 grey alien5 - Кои са Сивите съгласно уфолозите – извънземни или хора от бъдещето?
Високи са към 1,5 – 2,4 метра, имат огромни глави, огромни тъмни очи, дълги тънки пръсти на ръцете и краката, дребна уста, дребни дупки за уши, 2 дребни ноздри, нямат косми. Комуникират посредством телепатия между тях, както и с хората.
Вторият тип са така наречен Сиви служащи. Те са доста по-малки от първите Сиви – с височина към 1 – 1,4 метра, само че са сходни по останалите характерности – същата форма на главата, очите, дупките за уши и дребни дупки за ноздрите.Те не наподобяват толкоз интелигентни като по-високите Сиви и правят огромна част от работата по време на сондиране и отвличания, до момента в който по-високите Сиви работят върху по-научни области, като събиране на проби от сперматозоиди и яйцеклетки, работа върху генетични материали.Други откриватели на извънземни допускат, че има и други типове Сиви, с други имена. Подобно на разнообразните човешки раси, има разнообразни извънземни типове като Белатракс Сиви, Сиви Зета Ретикули, Сиви вид С и т. н.Много хора се питат за какво извънземните посещават Земята и за какво отвличат хора. Има няколко разнообразни теории за какво те са в нашата Слънчева система.Сивите идват от Зета Ретикули 1 и 2, двоична звездна система, забележима от Южното полукълбо, на към 38 светлинни години от нас. Звездната система се състои от две звезди, едната малко по-малка от нашето Слънце в Млечния път, а другата е с съвсем същата маса като него.И двете звезди са по-стари от Слънцето, на към 8 милиарда години. Много хора, като Бети и Барни Хил, могат да потвърдят, че това е техният роден свят, защото по време на отвличането им извънземните им го демонстрират. Бети Хил рисува карта, която се оказва същинска звездна система.

 2 1 - Кои са Сивите съгласно уфолозите – извънземни или хора от бъдещето?
С умиращото Слънце на Сивите и изчерпването на ресурсите на тяхната планета те търсят други планети, които да населяват.Сивите се клонират от генерации, което поврежда генетичния състав на тяхната ДНК. За да разрешат проблемите с ДНК, те вършат опити върху хора, като се пробват да запълнят празнините на развалената си ДНК със здрава човешка ДНК.Това е една от аргументите те да отвличат хората и да вършат опити върху тях. Много отвлечени оповестяват, че са взели сперма или яйцеклетки от тях.Смята се, че има хиляди извънземни човешки хибриди, които следят от близко, с цел да схванат дали са съумели в задачата си да спасят умиращата си раса.Четете още: Пазени от извънземни? Последният път, когато хората стъпиха на ЛунатаСивите имат контакт с висши държавни чиновници в предишното и сегашното.Когато хората стъпиха на Луната, извънземните ги изгониха и споделиха да не се връщат, тъй като имат бази там, в които вършат опити и портали, през които идват и си отиват от Земята.Те управляват цивилизациите от епохи, като работят като „ богове, раздават технологии и употребяват страха “. Някои споделят, че даже отглеждат хора, които могат да бъдат следени, и ги слагат на високи постове.

 3 - Кои са Сивите съгласно уфолозите – извънземни или хора от бъдещето?
Някои откриватели на извънземни теоретизират, че Сивите не са от Космоса, а са хора от бъдещето, които употребяват пътешестване във времето, което може да изясни доста неща.Основният тип на Сивите наподобява доста на хората, само че са по-напреднали.– Главите им са по-големи, заради нараствания размер на мозъка.– Те са станали по-високи и по-слаби с времето.– Пръстите им са по-тънки и по-дълги, заради по-малко физически труд и повече потребление на компютри и роботика.– Имат по-големи и по-тъмни очи, заради доста по-малко излагане на слънчева светлина, в сравнение с нормално сме привикнали, и потребление на изчислително съоръжение.– По-малка уста от липса на нужда от говорене, заради потреблението на телепатия и прекосяване от ястие на месо към по-лесно смилаемо „ гориво “.– Нямат уши, тъй като не се нуждаят толкоз доста от слух.– Кожата на извънземните е сива от смесването на расите на Земята.Други неща, които би трябвало да се вземат поради са, че Сивите извънземни, които ни посещават, сякаш имат огромно схващане за другите езици на Земята.Дали са ги научили с течение на времето, до момента в който ни учат, или тъй като това е част от тяхното минало? Сивите галактически кораби – „ летящите чинии “, не са се трансформирали във времето, тъй като всички идват от една и съща точка в бъдещето, просто посещавайки разнообразни времена.Когато отвличат хора и вземат сперматозоиди и яйцеклетки, може да ги носят в бъдещето, с цел да спасят нашата лична умираща раса. Може би от болест, основан от индивида вирус или оръжие, и единственият метод да спасят човешката раса е да занесат здрава ДНК в бъдещето.За в този момент всичко това е доктрина …, само че времето, когато ще разберем истината наближава …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР