Кои са признаците че сте намерили човека за вас? Идеалната двойка

...
Кои са признаците че сте намерили човека за вас?
Идеалната двойка
Коментари Харесай

20 признака за силна връзка

Кои са признаците че сте намерили индивида за вас?

Идеалната двойка не съществува, това е правилно. Да обичаш някого значи да го уважаваш, да му се възхищаваш и да бъдеш до него в положителните и неприятните моменти. Ако сътрудникът ни не ни обича такива, каквито сме, не ни поддържа и вместо това ни унижава, тогава това не е обич и може би ние лъжем себе си.

Ето за какво връзките изискват старания. Когато не обичаме себе си, разрешаваме на другия човек да ни натиска.

И по този начин, по какъв начин наподобява една мощна връзка?

Възхищаваме се един на различен

Когато обичаш някого, ти му се възхищаваш. Възхищавате се на метода им на битие, на държание с вас и другите. Възхищавате се на неговия или нейния метод на живот, техните занимания. Възхищаването е обич.

2. Ние се почитаме

Когато се обичаме, ние почитаме и ценим мнението на другия. Мисленето по друг метод не значи, че има конфликт; в противен случай, ние одобряваме нашите разлики, тъй като те оферират благоприятни условия за учене и напредък.

3. Страдаме, когато усещаме, че сме наранили другия

Когато обичаме човек, ние страдаме, в случай че забележим, че сме създали нещо неприятно от него или нея. Загрижени сме и се опитваме да изправим вредите, които сме предизвикали.

4. Ние прощаваме

Когато обичаме някого, ние разбираме и желаеме да извиним. Любовта има своите възходи и падения и от време на време сътрудникът ни от време на време може да ни нарани. Но любовта значи да знаеш по какъв начин да искаш амнистия и да прощаваш без възмущение.

5. Допълваме се взаимно

Защото си даваме това, от което имаме потребност. Защото, когато сме нервни, сътрудникът ни ни успокоява. Защото, когато сме обезпокоени, те ни отпускат. Защото взаимно се допълваме.

6. Ние не пожелаваме неща един от различен

Ние сме свободни и не се притежаваме. Ние сме просто спътници, които желаят да пътуват със същия трен. От момента, в който се видяхме, и двамата избрахме допустимо най-свободния и оправдателен метод да бъдем спътници. Но всеки от нас е независима, цялостна персона.

Когато обичаме, ние не сме половината на другия, а по-скоро сме цялостни с съответните си отговорности да планираме бъдеще дружно.

7. Продължаваме да се изненадваме взаимно

Малък непредвиден подарък, билети за обичаното ни шоу, текстово известие или привет с усмивка. Малки елементи, които вършат разликата. Всичко това подхранва любовта на двойката.

8. Научихме се да се любуваме на разнообразни стадии на връзката

Когато обичаме някого, ние се любуваме на всеки стадий от любовта. Вече не се усещаме толкоз замаяни, само че имаме неповторимо съучастничество. Понякога още веднъж започваме да усещаме пеперудите, както първоначално, и по-късно се връщаме към нашата прелестна рутина.

9. Искаме да прекарваме време дружно

Когато имаме връзка с различен човек, обичаме да прекарваме време дружно и да споделяме моменти, цялостни с прекарвания и усеща.

10. Помагаме си взаимно

„ Тя знае повече за това от мен “, „ Той знае това по-добре от мен “… Когато имаме потребност от помощ, знаем, че сътрудникът ни ще е подготвен да улесни нещата за нас.

11. Не пропущаме да попитаме: Как мина денят ти?

Много е значимо другият да знае, че ни е грижа за него или нея и че всеки ден първото нещо, което вършим, когато го забележим, е „ Как мина денят ти през днешния ден? “

Притесненията за това по какъв начин са те са от решаващо значение за поддръжката и установяването на възприятието ни за съпровождане на другия.

12. Ние почитаме нашите пространства

Винаги, когато вършим нещо, ние ги включваме, макар че знаем по какъв начин да почитаме моментите, когато би трябвало да сме сами или с други.

13. Ние демонстрираме любовта си всеки ден с дребни жестове

Намигване, целувка, усмивка… са задоволителни. Един жест може да бъде освен това от думи. Един жест може да бъде спокоен знак на нашата обич.

14. Все още си спомняме неща от нашето минало дружно с обич

Мина известно време, само че си спомняме всичко, което сме живели дружно. Всичките ни триумфи, наслади, провали и компликации, само че постоянно изправени пред тях, постоянно обединени.

15. Защитаваме се един различен

Когато обичаме някого, ние не поддържаме никого, който би могъл да навреди на колегата ни по един или различен метод. Защитаваме ги „ със зъби и нокти “.

16. Караме се взаимно да се усещаме добре

Когато обичаме, ние не желаеме сътрудникът ни да се усеща зле от някое от нашите дейности и се опитваме да ги накараме да се усещат щастливи с нас.

17. С един взор си споделяме всичко

Когато погледнем колегата си, разбираме дали е печален или обезпокоен. Когато гледаме колегата си, знаем по какъв начин се усеща, дали се усеща неловко или в действителност се любува на нещо. Заедно сме научили езика на очите си.

18. Продължава да има химия сред нас

Въпреки миналото време и измененията, ние към момента обичаме колегата си и продължаваме да изпитваме привличане и предпочитание към него или нея.

19. Ние сме търпеливи и великодушни

Любовта не изисква непрекъснато. Любовта е предоставяне и приемане. Обичаме единствено когато сме в положение да се жертваме за другия и се опитваме да го разберем, тъй като това не е моето или твоето виждане, това е композиция от двете.

Обичаме, когато одобряваме минусите на другия и нещата, които не харесваме. Когато сме търпеливи и нямаме желание да променяме някого или да го нагласяме по наш усет.

20. Ние сме лоялни, същински и почтени

Не можем да обичаме никого, в случай че не сме откровени и почтени с него. Любовта няма огромни секрети от другия. Най-много има дребни малки секрети, които ни вършат забавни. Да бъдем лоялни, почтени и достоверни е основата на нашето доверие.

Инфо: https://exploringyourmind.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР