Кои са най-ревнивите зодии мъже и жени? Кой в една

...
Кои са най-ревнивите зодии мъже и жени? Кой в една
Коментари Харесай

Ето кои са най-ревнивите зодии мъже и жени! От подозрителен Скорпион до разбиращ Водолей.

Кои са най-ревнивите зодии мъже и дами? Кой в една връзка може да бъде мъчително ревностен и по-добре да се внимава?

Преглед на всички зодии, във връзка с тяхната ревнивост. Някои от тях могат постоянно да досаждат.

Най-ревнивите зодии

Най-ревнивите зодии могат да вгорчат живота на половинката си. Притеснява ги, когато сътрудник отделя време и внимание на някой различен.

За предпочитане е цялото внимание на колегата да бъде ориентирано към тях. Когато не го схващат, могат да демонстрират мъчителни подиуми на ревнивост.

Ревнивите зодии не понасят обстановки, даже когато сътрудникът:

  • обменя SMS или Messenger известия с някого;
  • прекарва време с приятели;
  • посвещава време за себе си или хоби;
  • предпочитание да помогне на другите;
  • остава след часове на работа;
  • слага положителното на другите пред партньора;
  • закъснява за уговорена среща;
  • не държи на думата си и лъже;
  • постоянно употребява извинения и изяснява по безизходен метод.

Най-ревнивите знаци на зодиака желаят да преобладават над другите и ще създадат всичко, с цел да реализиран задачата си.

Ревността разкрива най-лошите им черти: мощна потребност от надзор, мъчителна ревнивост и обвинявания в липса на обич. С една дума, в действителност е мъчно да се живее с такива ревностни хора.

Кои зодии са най-ревнивите?

Овен 21/03 – 20/04

Овенът е типичният алфа мъж/жена. Типът боец, поробител и победител, ръководи, разделя и желае да господства. И като цяло съумява да реализира това.

Той може да ревнува, тъй като неналичието на преданост на колегата му удря егото му.  Ако хване половинката си даже в почтен флирт, ще му спретне пъкъла на земята или ще му стегне куфарите. Като цяло обаче Овенът не си слага за цел да разобличава изменничество.

Кой няма да даде мотив на Овена да ревнува?  Хората Овен ще основат идеална връзка с тактичните и безконфликтни Везни и със смелия Стрелец. Звездите от своя страна поучават да не се комбинирате с Риби, Скорпион и Рак.

Телец 21/04 – 21/05

Телец под Венера, желае да обича и да бъде обичан. Способни са да пожертват доста за любовта, а тяхната ревнивост, граничеща с възприятие за благосъстоятелност, е именита. 

Толкова се опасяват да не изгубят обичан човек, че се задейства техният захласнат механизъм за надзор. Търсят, ревизират, преглеждат телефона и пощенската кутия. За Телеца няма мъжко-женско другарство, най-малко що се отнася до колегата им.

За разлика от Овните, те не вършат подиуми на ревнивост и държат крепко нервите си. Телците би трябвало да работят интензивно върху своето самочувствие и доверие, което е в основата на всяка връзка.

Кой няма да даде на Телеца мотиви за ревнивост? Телецът ще бъде в добра връзка с Козирог и Дева, т.е. зодии от една и съща буря. Той ще сътвори сходно благополучие с Везни, които са под защитното въздействие на Венера (както Телец). Връзките на Телец с Водолей и Лъв ще завършат с любовна злополука и подиуми на ревнивост.

Близнаци 22 май – 21 юни

Близнаците имат податливост към инцидентни връзки, даже когато сега е в постоянна връзка. Има потребност от неспокойствие и прилив на адреналин.

Независимостта, вписана в личността на Близнаците и убедеността в личното им съвършенство ги карат да не изпитват ревнивост. Това е образец за човек, който се усеща съвършено в  открити връзки.

Не без съображение се споделя, че Близнаците са минимум ревностният знак от зодиака. Те елементарно ще се примирят с измененията и напускането на половинката.

Кой няма да даде мотив на Близнаците да ревнуват?  Подреждането на звездите благоприятства връзките на Близнаци с Водолей и Везни. Не без причина, въпреки всичко това са въздушни знаци, които се характеризират с неприкритост и предпочитание да завладеят света.

Везните обаче би трябвало да помнят, че Близнаците обичат да блестят. Освен това Лъв и Овен са идеални претенденти за връзка Близнаци. От своя страна няма да е добра връзката с Дева и Козирог.

Рак 22/06 – 22/07

Трябва да сте нежни с хората от зодия Рак. Чувствителен романтик има вяра в идеалната обич, прочетена от разказ. Всяка демонстрация на невярност от страна на колегата, без значение дали е физическа или прочувствена, той третира като края на света.

Веднъж ранен, той ще се затвори в черупката си и ще бъде мъчно да се довери още веднъж. Ревността е част от природата на Рака. Те знаят, че в случай че изгубят колегата си, възприятието им за сигурност ще изчезне.

Кой няма да даде мотив на Рака да ревнува? За Рака най-хубавият човек за връзка ще бъде… Ракът. Връзката на тези двама ще се основава на взаимно доверие и съгласие и на първо място без ревнивост, всеки схваща другия човек. Освен това Дева и Телец са зодиакални знаци, които също могат да изградят постоянна връзка с Рак.

Лъв 23/07 – 23/08

Гордият и самоуверен Лъв може да бъде ревностен сътрудник. Особено когато половинката му, вместо да го приветства и да хвърля конфети, насочва вниманието към някой различен.

Трудно приема почтен флирт, камо ли спекулация, която е удар в сърцето за Лъва. Или по-скоро в егото.  От друга страна, той самия няма никакви терзания да се занимава със инцидентни афери. Лъвът има вяра, че му е разрешено доста повече от другите.

Кой няма да даде мотив на Лъва да ревнува?  Хората под този зодиакален знак ще основат идеална връзка със Стрелец и Овен, които съставляват една и съща буря. Звездите също ще благоприятстват връзка с Везни, само че не предлагат връзки с Дева и Рак.

Дева 24/08 – 22/09

Девата цени подредения живот. Освен това приема, че контролът е в основата на доверието, заради което си разрешава да преглежда телефонната, компютърната история или натрапчиво да търси следи от червило по яката или миризмата на други парфюми.

Ако се усъмни мъж зодия Дева, не забравяйте, че той може да остави чантите ви пред вратата. Една жена Дева толкоз доста държи на безупречната си известност, че е малко евентуално самата тя да изневери.

Кой няма да даде мотив на Девата да ревнува?  Практичната Дева ще сътвори сполучлива връзка с лоялни Скорпион, Козирог и Телец. На собствен ред тя няма да се схваща с невъздържан Лъв или Овен. Освен това няма да сътвори трайна връзка с Везни.

Везни 23/09 – 23/10

Зодия Везни се подреждат преди всичко в подиума на най-големите флиртаджии в целия зодиак. От една страна търси баланс, от друга страсти, еуфория и задоволство. Флиртове, романи, постоянно води успореден живот. Докато са доста снизходителни към себе си, сътрудникът няма право да гледа встрани.

Вроденият им такт не им разрешава намерено да ревнуват, само че е занаятчия на операцията. Когато ги е грижа за половинката, те са в положение да създадат всичко, с цел да я задържат до себе си.

Кой няма да даде на Везни мотиви за ревнивост?  Звездите благоприятстват връзките на Везни с Близнаци, Стрелец, Лъв и Водолей. За страдание няма да намерят съгласие с Козирог и Рак.

Скорпион 24/10 – 22/11

Скорпионът дава огромен заем на доверие и има вяра в лоялността на колегата. Предадохте ли Скорпиона? Внимавайте! Той в никакъв случай не не помни и не прости сторените му несгоди. Нещо повече, той възнамерява възмездие.

Може да чака доста години и ненадейно да ухапе мъчително. Перфидност? Скорпионът работи на правилото „ око за око, зъб за зъб “ и не взема пленници. Има ли виновност, има и наказване. Скорпионите са едни от най-ревнивите знаци на зодиака, а също така са и доста притежателни. Защо? Защото се опасява мъчително да не бъде засегнат и отритнат.

Кой няма да даде мотив на Скорпиона да ревнува? Хората, родени под знака на Скорпион, ще поддържат връзка съвършено с правилните Риби, Дева и Рак. Няма да се схващат с Лъв, Везни и Близнаци.

Стрелец 23/11 – 21/12

Тази огнена зодия допуска, че в случай че двама възрастни решат да имат връзка, те ще се придържат към откритите граници, да вземем за пример тези във връзка с безспорната честност.

Зодия Стрелец не е нито собственически надъхан, нито ревностен, тъй като знае по какъв начин да се радва на живота. Ако хване колегата си в непочтеност, ще опъне лъка, ще опъне тетивата и ще насочи изстрел право в сърцето на погрешния ухажор, тъй като, както прилича на един Стрелец, любовта е най-важното нещо в живота.

Кой няма да даде мотив на Стрелеца да ревнува?   Стрелецът има късмет да сътвори сполучлива връзка с хора от зодиакалните знаци: Лъв, Везни, Водолей и Овен, т.е. зодии от тригона въздух и огън. Няма да имат триумф обаче във връзките си с Дева, Козирог, Телец и Рак.

Козирог 22/12 – 20/01

Трудно е да ги разберете. От една страна, основават усещане на неангажиран и леден човек, въпреки това считат, че ангажираността не се потвърждава с дейности, а с думи.

Когато една връзка е застрашена от раздробяване, собственическа природа на зодия Козирог се разкрива. Той се бори гневно до последната капка кръв. От обич? Не е наложително. Вероятно не може да понесе да бъде засегнат. Козирогът таи завист дълго време и рядко дава втори късмет.

Кой няма да даде мотив на Козирога да ревнува?  Хората Козирози ще намерят нишка на съгласие с Лъв, Дева и Риби. Звездите ще ги облагодетелстват и в връзките им с Телец. Козирозите би трябвало да се откажат от връзките с Везни и Близнаци.

Водолей 21/01 – 20/02

Трудно е да обвините свободолюбивия Водолей в ревнивост. Той пази границите на самостоятелност и почита автономията на колегата. Освен това не би разрешил на никого да хвърли и най-малкото съмнение по отношение на хипотетичното му аморално държание.

Ако сътрудникът се държи нелоялно, Водолеят няма да покаже страстите си.  Ще си стегне багажа и ще си тръгне с високо вдигната глава, безмълвно измъчен.

Кой няма да даде мотив на Водолея да ревнува?  Водолей има късмет за сполучлива връзка с Близнаци и Везни. Той обаче няма да е добре с други Водолей, Козирог, Телец и Риби.

Риби 21/02 – 20/03

Обсесивното предпочитание за съвършена обич е една от чертите на свръхчувствителните представители на зодия Риби. За разлика от своите водни братя (Рак и Скорпион), Рибите обичат прекалено много и желаят да имат извънреден сътрудник. Гледайте го в очите, хранете го с лъжица и не изпускайте любящата прегръдка.

Ревността е един от преобладаващите пороци.  Наранено сърце на риба е доста мъчно да се излекува. Всъщност е невероятно. Те носят възприятието си за неправда като талисман, хранейки се с възмущение през целия си живот.

Кой няма да даде мотив на Рибите да ревнуват?  Рибите ще намерят общ език с Рак и Скорпион – нищо чудно, въпреки всичко това са зодии от водния тригон. Козирогът също ще обезпечи на Рибите непоклатимост и няма мотив за ревнивост. Хората от тази зодия би трябвало да заобикалят запознанствата със Стрелец и Близнаци.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР