Кои са най-лудите истории, които хората свързват с ванчето си

...
Кои са най-лудите истории, които хората свързват с ванчето си
Коментари Харесай

VW Bulli – една любов без граници - видео

Кои са най-лудите истории, които хората свързват с ванчето си VW? Дали Bulli е единствено кола или член на фамилията, метод на живот, икона? С новия електрически модел пораждат и въпросите: Възможно ли е въобще да се пътува с електрически Bulli и по какъв начин дългогодишните почитатели на марката намират новото ID., което не бръмчи?

Поредицата #bullilovestories дава отговори на това. За нея новото VW е минало 35 000 километра допълнително от 20 страни, като историята на това пътешестване стартира от Швейцария. Всичко това може да бъде открито в новия Instagram канал „ vwcv_news “ от Volkswagen Commercial Vehicles (VWN).

Мартин Дъс живее и уважава култа към Bulli дружно със фамилията си. Всичко за него е почнало преди няколко години с първия рейс на VW „ Edi “, T2 от 1974 година Днес има освен още няколко Bulli, само че брачната половинка и децата му също са въодушевени почитатели на паметния автомобил от Хановер. Не единствено автопаркът му свидетелства за тази обич, само че и брачните халки на двойката, върху които е щампован знак на VW.



Фамилията почитатели бе посетена от информационния чиновник на VWN Кристиан Шлутер, който е прочут с любовта си към Bulli и къмпинга. Неговата максима е: „ Без особено обмисляне и опция да спите в ID. Buzz, може да се направи сериозна обиколка! “.



Поредицата също по този начин демонстрира дали това е било сполучливо и какво е било преживяването да се предприеме толкоз дълго пътешестване в напълно електрически рейс VW. Нов видеоклип ще бъде пуснат всяка седмица в петък до VW Bus Festival 2023, който е плануван да се организира от 23-25 юни в изложбения център в Хановер.



Видеоклиповете се допълват от изявления с спомагателни истории. Над 6000 VW кемпери се чакат в къмпингите към изложбените площи. С над 100 000 души VWN ще чества VW Bulli в продължение на три дни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР