Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на представителите

...
Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на представителите
Коментари Харесай

Vol. 20: Зендея не може да играе тенис, японци блокират Instagram гледка


Кои са 5-те вести от седмицата, създали усещане на представителите на потомство Z* в редакцията на „ Булевард България "?

Първият Gen Z дневник излезе преди Бъдни вечер, а в този момент брой 20 още веднъж се пада на мен, 23-годишната Марина Сивенова, преди Великден.

Съвпадение или не, одобрявам го като задача да ви споделя „ нещо забавно ”. Най-малкото, тъй като в интервала около празниците, множеството хора почиваме и щом сте попаднали на тази публикация в празничните дни, то дано тя да е на равнище.

Зендея не може да играе тенис, само че прави най-жестоката си роля в Challengers

 Зендея, Challengers

Когато през есента разбрах, че премиерата на Challengers се отсрочва поради, щях да се разрева. Още тогава усещах какъв брой добър филм ще е това, а в този момент мога да потвърдя, че чакането си заслужаваше. Challengers се оказа по-брутален в сравнение с чаках.

За човек, който твърди, че тенисът му е отегчителен, Лука Гуаданино се оправя ослепително. Проблемът, съгласно режисьора, е обвързван с това по какъв начин се снимат спортове онлайн - про тенис мачовете камерата би трябвало да е справедлива и да демонстрира целия корт. „ Но за този филм тенисът трябваше да е доста индивидуален. И кой е субектът? Филмът ”, споделя Гуаданино.

Режисьорът от самото начало гради движение, а всеки брейкпойнт може да ви се стори като оргазъм. Затова способстват музиката, методът на снимане - цялостно е със подиуми, в които камерата заема гледната точка на топката или е изпод под индивида.

Тенисът е игра за двама (понякога за четирима), само че не и за трима.

Героинята на прави тъй че, това което се случва сред нея и двамата мъже, да замязя на мач. Тенисът е всичко, за което героинята живее. Тенисът обаче не се играе от трима и по тази причина всичко се обърква.

Challengers излиза във време, в което. Еротиката обаче се завръща, с цел да помогне на описа и напрежението с класа. Така оскъдният секс в сходни продукции е по-скоро плюс в сравнение с минус.

Защо всеобщата просвета е станала толкоз скучна



Като дребна имах тетрадка с чийт кодове за GTA - за безкрайни патрони, да не те гони полицията и тем сходни неща, които доста улесняваха задачите в играта.

За 5-ти клас по това време тези кодове не бяха толкоз лесни за намиране, та когато ги показвах на някого, това мигновено ми вдигаше акциите.

Днес обаче всичко е споделено и налично. Дори информация, която не търсите, ви залива от обществените мрежи. В това пренасищане, както се досещате, качеството на множеството неща е отишло напразно и по тази причина и толкоз елементарно се популяризират и дезинформация, подправени вести.

Лично аз от известно време се чудя за какво съвсем всичко, на което попадам, е толкоз скучно. Сега най-накрая имам отговора, с помощта на културния историк У. Дейвид Маркс, който в детайли изяснява какво става с всеобщата просвета, цената на информацията и ролята на хората, които са носители на положителния усет и на трендовете в този момент и преди.

За благополучие, до ден сегашен се пипвам в обстановки, в които знам нещо крепко, до което останалите не са съумели да стигнат, тъй че още мога да се възползвам от ретро метода за повдигане на акции.

Японци блокират Instagram панорама към планината Фуджи



В продължение на месеци японският курортен град Фуджикавагучико гъмжи от туристи, нетърпеливи да се снимат на гледката към планината Фуджи.

Посетителите демонстрират и необикновен интерес към един характерен паркинг. От него се открива изящен аспект към фамозния вулкан на фона на супермаркет.

Мястото става ултра известно в обществените мрежи, което притегля тълпи от хора. Мнозина от тях паркират колите си без позволение, оставят отпадък след себе си и даже се катерят по покрива на близка дентална клиника с вярата да уловят “перфектния ” кадър.

Сега жителите на Фуджикавагучико конфигурират огромна преграда, която да блокира метода за гледката към планината. TIME споделя, че тази седмица в града е почнало построяването на мрежеста ограда, висока 2,5 метра и дълга 20 метра.

Япония, която се бореше с несъразмерния туризъм преди пандемията, още веднъж пробва да овладее буйните хора на фона на рекордния брой туристи (през март са регистрирани над 3 милиона на месечна база).

По целия свят възраждането на туризма даде голям подтик на локалните стопански системи, само че също по този начин донесе главоболия на локалните общности. Сетете за.

Отскоро Венеция вкара пробна политика за таксуване на дневните гости за достъп до историческия център на града. Междувременно индонезийският остров Бали стартира да постанова туристически налог от началото на годината.

Четем ли неверно?

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР