Кои коли правят собствениците си да изглеждат по-секси. "Е не всичките!", според

...
Кои коли правят собствениците си да
изглеждат по-секси. "Е не всичките!",
според
Коментари Харесай

Електрическата кола ви прави по-малко “секси”?

Кои коли вършат притежателите си да изглеждат по-секси. "Е не всичките! ", според специалистите от AutoScout24. Най-големи помощници в тази посока са спортните автомобили и кабриолетите, докато електрическите коли са на другия полюс с подпомагането привлекателността на техните притежатели.

Това са резултатите от скорошно проучване на “секси ” наклонността от AutoScout24. Онлайн пазарното издание за автомобили е интервюирало към 7300 собственици на коли в седемте европейски страни, където AutoScout24 е представен.

„ Резултатите акцентират емоционалния подход на европейците до колите си “, казва Йохен Курц от AutoScout24. - “За повечето европейци автомобилът е повече от транспортно средство за напредване от точка А до точка Б. ”

И кои коли намират например немците за изключително секси? На върха на списъка са спортните коли с 34 процента, кабриолетите са с 31 % и SUV-овете с 24 %. Кабриолетите и класически коли се представят по-добре, в сравнение с приблизително в европейското съпоставяне, където заемат едва четвъртото място с 22 %.

Седаните се правят оценка едвам на дванадесет процента като транспортни средства, които ви вършат по-секси. Само един на всеки десет има вяра, че електрическите автомобили усилват еротичния потенциал на лидера си. По- ”зле ” от тях, обаче са колите междинен размер (осем процента), дребните коли (седем процента) и фамилните коли (седем процента).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР