Когато започнете отношения с нов човек, съвсем нормално е да

...
Когато започнете отношения с нов човек, съвсем нормално е да
Коментари Харесай

2 фактора, които влияят на сексуалното удовлетворение

Когато започнете връзки с нов човек, напълно обикновено е да започнете да се чудите дали сексът ще бъде добър- и за двете страни.

Но това изследване ще ви накара да се чувствате по-спокойни. Анкетирани са повече от 5500 необвързани от разнообразни възрастови групи, етнически групи и пластове на обществото. 83% от тях, без значение от половата ориентировка, са показали, че грижлив и въодушевен са 2-те топ качества на съвършения полов сътрудник.

Ясно е, че способността за предизвикателство на оргазъм също е значима, само че той е класиран като по-маловажен, от фактори като добра връзка и положителни целувки. Така че всички могат да се отърсят от концепцията, че би трябвало да накарат колегата си да доближи до плевел оргазъм, явно хората просто желаят да вършат секс с добър човек, можете ли да си визиите?

Разбира се, изследването обгръща положителното и неприятното. Установено е също, че има някои неща, които хората не харесват в леглото: прекомерното говорене, липса на пристрастеност, малко придвижване, не толкоз хубави целувки и липса на думите " Обичам те ".

Повечето от необвързаните хора споделят, че сексът става доста по-добър, откакто сте го създали няколко пъти с някого, тъй че не трябва да се стресирате, в случай че първият път не е било изключително хубаво.

Що се отнася до секса за една нощ. 30% от мъжете споделят, че това е най-хубавият тип секс, до момента в който единствено 15% от дамите споделят същото. Но 19% от мъжете и дамите общо, споделят, че това е най-лошият секс. Като цяло мъжете са 3 пъти по-склонни да вършат секс за една нощ, с цел да опитат да стартират връзка.

В последна сметка сексът би трябвало да е нещо, от което и двамата да се наслаждавате. Но е добре да знаете, че грижовността и ентусиазмът в леглото са най-удовлетворяващите.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР