Когато забележите, че собственици на SUV автомобил или на модел

...
Когато забележите, че собственици на SUV автомобил или на модел
Коментари Харесай

Opel Manta GSe ElektroMOD спечели награда на Grand Prix du Festival

Когато забележите, че притежатели на SUV автомобил или на модел от първокласен клас понижават скоростта, с цел да хвърлят възхитени погледи към неповторима кола нео-класика, може да се обзаложим че Opel Manta GSe ElektroMOD е спряла до тях. Manta GSe ElektroMOD е впечатляващ, именит модел, икона на стила с изцяло нов образ. Това е заключението на първокласното жури на тазгодишния фестивал Automobile International.

Дванадесетте специалисти от региона на автомобилния спорт, архитектурата, модата, дизайна, културата и медиите наградиха Opel Manta GSe ElektroMOD с Grand Prix du Festival като „ сполучлива реинтерпретация на минали модели “. Това потвърждава, че Manta GSe ElektroMOD не е просто автомобил, който е освежен и върнат към живот, а е легенда основана с взор в бъдещето. Нейни създатели са автомобилните запалянковци от централата на Opel в Рюселсхайм, които са подходили с най-голямо внимание към детайлите. Истинско изказване на марката: с дръзновен и изчистен дизайн, трогателен автомобил друг от всички останали.

Изцяло електрическата Manta е спортна тъкмо като автентичен Opel GSe и с горделивост демонстрира своите упоритости в името си – ElektroMOD. MOD значи смяна, механически и стилистични МОДификации, както и МОДерен и резистентен метод на живот. Това е автомобил, който провокира страсти и притегля погледите със своята неоново-жълта багра и противоположен черен похлупак, както и с екстравагантни елементи с акцент Opel Pixel-Vizor. Тук се демонстрира главното обръщение и уговорката на Opel гласящи: „ Германското ми сърце е ЕЛЕКТРИфицирано. Аз съм с нулеви СО2 излъчвания. "

Няма и диря от предишното в интериора на Manta, който включва най-новата цифрова технология на Opel. Класическите кръгли принадлежности на таблото са в историята; вместо тях лидерът разполага с необятен екран в Opel Pure Panel с два интегрирани широкоекранни екрана.

Manta GSe ElektroMOD съчетава дългогодишната традиция на Opel в производството на коли със актуалния ангажимент за подвижност без нездравословни излъчвания в блян за едно доста мечтано, стабилно бъдеще. Концепция, която въодушевява и вълнува хората, което се потвърди и на фестивала Automobile International. Международното събитие се организира в Париж за 37-ми път и дефинира най-красивите, най-успешните и най-иновативните автомобилни планове на годината.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР