Когато за последно надникнахме в Instagram профила на Хайди Клум,

...
Когато за последно надникнахме в Instagram профила на Хайди Клум,
Коментари Харесай

Секси снимките на Хайди Клум по бански

Когато за последно надникнахме в Instagram профила на Хайди Клум, вниманието ни незабавно беше привлечено от провокативната ѝ фотография, на която театралничи единствено по бикини и заешки ушички. С нея моделът ясно сподели, че е във великденско въодушевление.
 Хайди Клум и голата ѝ Великденска провокация
Голата Великденска провокация на Хайди Клум

Моделът знае по какъв начин да притегля вниманието

То струи и от последните постове на модела в обществената мрежа, откъдето разбираме, че е била в Гърция за православния Великден. В нейно малко видео виждаме, че е взела участие в битката с боядисани яйца, а на една от фотосите театралничи пред гръцкото знаме, облечена в свежо зелено костюмче с жилетка.

Следващото, което незабавно ни хваща окото в Instagram профила на Хайди Клум, са следващите ѝ провокативни фрагменти. На първия от тях тя е единствено по жълт половин бански и шапка, до момента в който е заела секси поза, полегнала на зелена поляна.

На втория кадър пък я виждаме към този момент в по-близък проект - косата ѝ на леки талази се спуска повърхностно към лицето ѝ, а тя вдишва от аромата на пролетно цветче. На фотографията Хайди Клум наподобява напълно естествена, без грим, само че с маски за очи.
 Хайди Клум и изрязаната синя секси рокля, с която се появи на премиите на iHeartRadio
Изрязаната рокля на Хайди Клум, която остави малко на въображението

Изкусителна и провокативна както постоянно

" Най-накрая малко слънце ", написа моделът в описанието на поста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР