Когато водата спре, вземете бутилката и с помощта на пирон

...
Когато водата спре, вземете бутилката и с помощта на пирон
Коментари Харесай

Пробийте бутилка с пирон и я сложете на мивката - ще се преродите

Когато водата спре, вземете бутилката и благодарение на гвоздей пробийте няколко дупки в пластмасата

Шишето може да бъде освен контейнер за вода, само че и автентичен кран, под който да си измиете ръцете и даже съдовете

Едва ли има стопанка, която най-малко един път в живота си да не е имала драми с водата. Тъкмо стартира да мие нещо на мивката и водата ще вземе да спре. 

Оказва се, че благодарение на остроумен трик казусът може да бъде решен. Трябва ви единствено пластмасова бутилка, безапелационен е създателят на Youtube-канала 5-MINUTE REPAIR. 

Работата е там, че шишето може да бъде освен контейнер за вода. То елементарно може да се трансформира в автентичен кран, под който да си измиете ръцете и даже съдовете. Единственото, от което се нуждаете, е една по-голяма бутилка, авансово напълнена с течност, на мивката. 

Когато водата спре, вземете бутилката и благодарение на гвоздей пробийте няколко дупки в пластмасата.  Важно е дупките да са в долната част, а шишето да е затворено. 

След това махнете капачката. Водата ще стартира тече на тънки струйки, което ще работи като опция на нормалния кран. Когато приключите с миенето, затворете шишето с капачката. Благодарение на налягането течността няма да се разлее от контейнера. /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР