Когато видите графика, показваща Слънцето с размерите на Земята, трябва

...
Когато видите графика, показваща Слънцето с размерите на Земята, трябва
Коментари Харесай

Причинява ли катаклизми по целия свят странната активност на Слънцето?

Когато видите графика, показваща Слънцето с размерите на Земята, би трябвало просто да се изкискате. Истината е, че ние сме едно малко камъче спрямо гигантската огнена топка, към която се въртим. И всякога, когато това гигантско огнено кълбо стане по-активно, това мощно въздейства върху протичащото се на нашата планета. Това не е революционна идея, само че наподобява доста хора просто не я схващат. Да, Слънцето е на огромно разстояние, само че без него никой от нас не би могъл да оцелее дълго и да се каже, че е безусловно голямо, би било голямо подценяване...

Диаметърът на Слънцето е 1 391 000 километра. Това е към 109 пъти диаметъра на Земята. Слънцето тежи към 333 000 пъти повече от Земята. То е толкоз огромно, че в него могат да се поберат към 1 300 000 планети-Земи.

Моля, не гледайте единствено тези цифри.

Слънцето е толкоз огромно, че можем безусловно да поберем 1,3 милиона Земи в него.

Невероятно е.

За наше страдание и Слънцето става все по-активно.

Повече от 160 слънчеви петна се появиха на слънцето през юни, най-високият месечен брой от повече от две десетилетия.

Данните удостоверяват, че актуалният безоблачен цикъл, 25-ият от началото на записите, набира интензитет с доста по-бърза скорост, в сравнение с НАСА и Националната администрация за океаните и атмосферата на Съединени американски щати предвидиха, което поражда опасения за тежки галактически метеорологични събития през идващите месеци и години.

Само преди няколко дни едно слънчево леке набъбна до 10 пъти размера на Земята единствено за 48 часа и изстреля изригване от клас X, което евентуално може да аргументи съществени проблеми. Слънчева стихия удари нашата планета, причинявайки къси спирания на радиото в елементи на Съединени американски щати и на други места, само че можеше да бъде доста по-лошо, предизвестиха специалистите.

Огромно мрачно леке, наречено AR3354, се появи на повърхността на Слънцето на 27 юни и в границите на 48 часа набъбна, с цел да покрие към (3,5 милиарда квадратни километра, или 10 пъти размера на Земята. Учените бяха разтревожени от бързото появяване на колосално слънчево леке и се притесняваха, че то може да провокира вълна от евентуално нездравословни слънчеви стихии, съгласно Spaceweather.com.

Експлозията стартира в магнитния купол на AR3370, малко и преди този момент незабележимо слънчево леке. Рентгенови датчици на спътници в околоземна орбита откриха слънчево изригване от клас C8.8 Гринуич, тъкмо преди да се появи тъмното изхвърляне. Защо мрачно? Плазмата е относително хладна и плътна и наблягаше силуета на слънцето изпод.

Учените от дълго време знаят, че когато слънцето стане по-активно, това оказва голямо въздействие върху нашето време.

И по този начин, виждали ли сме извънредно време в последно време?

Сигурни сме, че е по този начин.

Например серията от торнадо, коеот удари региона на Чикаго, оставила хиляди без електричество и принуждавайки стотици полети да бъдат анулирани. Дървета бяха изкоренени и покриви откъснати, до момента в който поредност от торнада оставиха опустошителна диря в сряда измежду метеорологичния безпорядък. Най-малко осем торнада удариха четири окръга в североизточен Илинойс, в това число четири в чикагския окръг Кук, до момента в който управляващите предизвестиха хората да потърсят заслон.

Чикаго в никакъв случай не е било връхлитано от торнадо.

Но в този момент навлязохме във време, в което би трябвало да чакаме изненади.

След бурята журналистът Джеймс Кей разгласява в Туитър фотография на извиващи се ниски облаци, надвиснали над езерото Мичиган оттатък силуета на града, разяснявайки: „ Никога преди не съм виждал нещо сходно в Чикаго “.

На източното крайбрежие, Върмонт получи двумесечен дъжд единствено за два дни, причинявайки най-лошите наводнения от към 100 години...

Удряни сме от злополука след злополука и ни се споделя, че това е „ новото обикновено “.

Но не мисля, че в миналото ще го приема за обикновено.

От другата страна на света Индия също е изправена пред пагубни наводнения. Наводненията в елементи от Ню Делхи принудиха градските управляващи да затворят всички просветителни институции в индийската столица в четвъртък и да посъветват хората да работят от у дома, като в същото време предизвестиха, че ще бъде въведено систематизиране на водата, откакто река Ямуна излезе от коритото си.

От началото на сезона на мусоните на 1 юни Делхи е получил 113% повече от междинните превалявания, заяви индийската метеорологична работа, като преваляванията в хълмистите щати на север подхранват речните наводнения.

Екстремните климатични условия в Индия оказват въздействие върху посевите, като посевите от домати са наранени изключително мощно.

Доматите станаха толкоз скъпи, че магазините имат потребност от " бодигардове ", които да ги пазят. Цените скочиха с 400% през последните седмици и кг към този момент коства повече от литър бензин.

Синоптиците предизвестяват, че нова гореща вълна от 47 градуса по Целзий към този момент се задава в цяла Европа, макар че континентът остава в положение на нараснала паника и в хватката на смъртоносния въздушен фронт от Сахара.

Британските туристи в Средиземно море са били предизвестени за животозастрашаващите резултати от знойната горещина, до момента в който система от антициклони, наречена “Цербер ”, се популяризира на север.

Но защото “Цербер ” понижава силите си, италианските синоптици в този момент предвиждат друга гореща вълна идната седмица, наречена “Харон ” на лодкаря на Хадес, която ще тласне температурите назад до 43 градуса по Целзий в Рим и 47 градуса по Целзий в Сардиния.

Излишно е да споделям, че в предишното е имало доста горещи талази в Европа.

Но това, което виждаме в този момент, е друго.

В Испания температурите на повърхността на земята в четвъртък в действителност доближиха 60 градуса по Целзий, като Европейската галактическа организация предизвести, че континенталните върхове може да бъдат счупени идната седмица.

Това е пъкъл!

Неумолима гореща вълна е обхванала огромна част от главните 48 щата на Съединени американски щати, донасяйки температури над 37 градуса по Целзий в трите най-населени щата на страната – Калифорния, Тексас и Флорида – и е подготвена да сложи доста върхове.

На югозапад се чака показанията да се повишат до 54,4 по Целзий, до момента в който южните равнини и югоизток ще се сблъскат с голяма композиция от рискови температури и тропическа мокрота.

Има ли някой, който желае да твърди, че това е „ обикновено “?

Разбира се, това не е обикновено.

Както споделих през вчерашния ден, истината е, че започваме да усещаме апокалиптичното време на последните времена по цялата планета.

И в случай че смятате, че в този момент нещата са неприятни, просто изчакайте, до момента в който видите какво ще се случи по-късно.

Глобалните климатични модели ще продължат да стават още по-нестабилни и това ще провокира доста суматоха и боязън.

Но в този момент не е време за суматоха или боязън.

Време е да станете индивида, който би трябвало да бъдете, тъй като Бог ви е сложил в този съответен миг от историята с причина.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР