Когато ви казват, че няма пари, значи някой иска нещо

...
Когато ви казват, че няма пари, значи някой иска нещо
Коментари Харесай

Продължаваме Промяната: Служебното правителство на ГЕРБ-ДПС се опитва да ни продава модела на постната пица

Когато ви споделят, че няма пари, значи някой желае нещо да открадне. ГЕРБ-ДПС са на власт от един месец и започнаха още веднъж да ни продават модела на „ постната пица “ и по какъв начин пари няма, се показва в позиция на " " (ПП). 

" Докато имаше постоянно държавно управление, нямаше проблем да осигурим средства покриване на таксите на 127 000 студенти и докторанти по държавна поръчка в университетите. Служебното финансово министерство в този момент се затруднява да откри средствата, които ще дадат на повече младежи достъп до висше обучение. Това е следващата акция на служебния кабинет на ГЕРБ-ДПС против хората. Онзи ден за малко да изчезнат парите за пенсионерите, през днешния ден ударът е против студентите ", допълват от Политическа партия.

" А задачата е доста елементарна – да спрат да плашат хората с погрешни данни за положението на хазната, а да извършват бюджета, който оставихме. И в двата си постоянни кабинета показахме, че можем с бюджета да се погрижим за пенсионерите, за младите фамилии, за демографския растеж – и да запазим невисок недостиг, втория най-нисък външен дълг в Европейски Съюз и над 8 милиарда лв. запас. Единственият метод парите за хората да не “изчезват ” от бюджета, е всеобщо гласоподаване на 9 юни, с цел да имаме болшинство за естествена европейска България! ", написа още в позицията. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР