Когато възвратните глаголи не се страхувам и страхувам се се

...
Когато възвратните глаголи не се страхувам и страхувам се се
Коментари Харесай

Донев: Нужна е съдебна реформа щом се използват глаголи като страхувам се

„ Когато възвратните сказуеми " не се опасявам " и " опасявам се " се употребяват от представители на българската прокуратура, а не като упражнение по българска граматика, това недвусмислено приказва за нуждата от промяна на правосъдната система и удостоверява напъните на служебното държавно управление към този момент втори мандат да отключи работата на Народното събрание по законите за правосъдната промяна. “

Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев.

Донев разяснява абсурда в прокуратурата преди съвещанието постоянното съвещание на Министерски съвет. Той напомни, че тези закони са импортирани още преди месец в Народното събрание.

„ Всички сме наясно какъв брой е значимо да бъде излъчено работещо постоянно държавно управление, да се образува парламентарно болшинство на кардинална основа, което да одобри бюджета и значимите закони. За страдание, важен прогрес не се следи. “ - сподели Донев.

Той съобщи, че законопроектите по бюджета, Плана за възобновяване и резистентност и правосъдната промяна не са значими за служебното държавно управление, а за всеки български жител.

Донев напомни, че страната действа в режим на удължителен закон за бюджета, който изтича на 10 юни. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР