Когато в 3:25 трябва да вдигнеш засада, а в 5:00

...
Когато в 3:25 трябва да вдигнеш засада, а в 5:00
Коментари Харесай

Български съдия направи фурор в Англия с…официални обувки

" Когато в 3:25 би трябвало да вдигнеш засада, а в 5:00 да си на фамилна вечеря! " - такова бе ситуацията на мача сред " Транмиър " и " Моркамб " от Лига 2 на Англия. Причината за шеговития коментар е български арбитър и по-точно неговите... обувки!
Запознайте се с Христо Караиванов! Той е българин, някогашен арбитър в окръжните дивизии у нас, а сега е непряк рефер в четвъртото равнище на британския футбол. Христо е безукорен и постоянно подреден. До такава степен, че даже на мач върви с публични обувки!
Tranmere v morecombe linesman in his shoes. Has he got a note?? pic.twitter.com/ID6hud1XxV
— grantwhite100 (@fish100) December 26, 2018 Той бе изловен от бдителен почитател на трибуните по време на мача сред " Транмиър " и " Моркамб ". Коментарите незабавно заваляха, а Караиванов се трансформира в същинска звезда в обществените мрежи.
" Добре, че не е излязъл да свири по гащи ", " По-добре по-издокаран от не задоволително кокетен ", " Няма нищо неприятно в това да бъдеш най-добре облеченият на стадиона " - гласяха част от мненията. Заговори се даже за строго наказване поради нетипичния аутфит на Караиванов. Оказва се, че българинът няма да бъде санкциониран, защото формалните обувки не са неразрешени по нито една наредба в британската лига.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР