Когато трябва да се решава важен проблем ние знаем, че

...
Когато трябва да се решава важен проблем ние знаем, че
Коментари Харесай

Даниел Митов: От Европа звънят на Бойко Борисов

Когато би трябвало да се взема решение значим проблем ние знаем, че нашите съдружници не звънят на държавното управление, а на (Бойко) Борисов, с цел да реши казуса със Северна Македония да вземем за пример. Ние знаем, че името Бойко Борисов отваря порти в миг, в който би трябвало да се взема решение някакъв значим проблем, сподели в студиото на Би Ти Ви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов

Опозицията в един миг се оказва по-важна за нашите съдружници и сътрудници, в сравнение с държавното управление, тъй като не им имат вяра. Според него Асен Василев, говорейки за  не повишавал това доверие.

По думите му хората, които са се обаждали на Борисов, с цел да реши комплицирания проблем със Северна Македония са всички европейски водачи, " които се ангажираха с казуса Северна Македония - на Франция, на Европейската комисия ". Той обаче не отговори на съответен въпрос на водещия, дали френският президент Еманюел Макрон се е обаждал на Бойко Борисов, нито уточни имена на други водачи, които са разговаряли с водача на ГЕРБ.

" В момента прекосяваме през тежък интервал и през конституционна процедура, която би трябвало да бъде извървяна. Смятаме този парламент за привършен. Трябва да отидем на избори, с цел да стане ясно каква е тежестта на всяка една от партиите, каква е легитимността и оттова нататък да се върви към непоклатимост ", добави Митов.

По думите му руската агитация и ползи имат своите последователи у нас, само че съгласно него това не са ГЕРБ и по този начин той отхвърли намеците за съветско въздействие в ГЕРБ и даде за образец още веднъж обстановката със Северна Македония, като посочи, че Русия е срещу европейската интеграция на тази страна и това по никакъв метод не съответствува с позицията на ГЕРБ.

Даниел Митов засегна и въпроса със, правейки спогодба, че той не е представител на прокуратурата и не може да каже за какво фотосите са коментирани от непознат евродепутат. Той обаче съобщи, че каквото и да се каже за тези фотоси, постоянно ще има хора, които имат интерес да приказват за тях и че преди прокуратурата е била упреквана в безмълвие и безучастие, а откакто се оказало, че е извършено следствие, на същите хора не им харесва резултатът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР