Когато търсим заведение, все по-трудно намираме такова, което да отговаря

...
Когато търсим заведение, все по-трудно намираме такова, което да отговаря
Коментари Харесай

Парми - ресторантът с най-красивата гледка в Морската! Марката е №1 в организирането на събития, кетъринга и производството на торти, а вече и на уникален сладолед

Когато търсим заведение, все по-трудно намираме такова, което да дава отговор на всичките ни условия - приятна и спокойна конюнктура, вкусна храна с съвършено подбрани и пресни артикули, чудесно обслужване и спираща дъха ни панорама .



Именно това ще Ви предложи ресторант " Парми " в Морската градина на Варна (под спирка " Почивка " ). В този оазис на хубостта и комфорта ще можете да се насладите на спокойна фамилна колекция, отбелязване на мотив с другари, развлечение с сътрудници или просто сантиментална среща на свещи . Мястото е неповторимо по рода си, защото е с  просторна градина с огромно разстояние сред масите, където се чувствате заредени от чистия въздух на природата. А неповторимата панорама към морето е " черешката на тортата " .



Ресторант " Парми " , който  разполага с места за към 120 души , Ви чака с изключение на за вечеря покрай морето, и за вкусно обедно меню с разнородни предписания , които всеки ден са разнообразни.



В огромната си част кухнята е средиземноморска. Набляга се още на прясната черноморска риба, на миди, както и на свежите морски блага, които се доставят всекидневно от Гърция.



Тук ще се насладите и на свежи салати, страхотни специалитети и други вкусотии . В обновеното лятно меню се залага и на голяма " палитра " от домашни предписания. Всеки артикул в кухнята се зарежда в същия ден от места, предлагащи единствено висок клас.



Лятото е време и за разнообразни мотиви за празнуване, а в случай че се доверите на " Парми " за Вашето фирмено събиране, сватбено празненство, рожден ден, персонален празник, кръщене или различен мотив, то ще прекарате една незабравима вечер.



Едно от огромните улеснения на " Парми " е, че тук няма да срещнете досадния проблем с търсене тук-там за паркиране , защото на метри от заведението се намира огромен безвъзмезден паркинг , на който постоянно има свободни места.



" Парми " е от дребното марки, която може да се похвали и със сериозна история, защото е основана още през 1992 г ., и за към този момент повече от четвърт век се е наложила на пазара със своите качества, професионализъм и съвършена работа.



Друга съществена активност на компанията, с изключение на ресторантьорството, е кетърингът и цялостната организация на събития . От дълги години на " Парми " се доверяват едни от най-големите компании във Варна и района , а проведените до момента събития стигат до внушителната численост от над 3000 . Част от клиентите им са изключително взискателни и само варненската компания съумява да задоволи изтънчения им усет, с цел да заложат на нея и за последващо свое мероприятие.



В " Парми " се заемат с обещано събитие от " първата до последната минута " - обмисляне, образуване, доставка и обслужване на мероприятието . Предлагат съоръжение, сервитьори, посуда, кетъринг и безусловно всичко належащо, с цел да може Вашето събитие да протече без забележки и да мислите единствено за положителното си въодушевление.



От компанията признават, че работата им е и като занимание, и я правят на драго сърце, а задачата им е клиентите им да са удовлетворени и да се върнат още веднъж.



Друга от дейностите на " Парми " е сладкарството . Бутиковите торти, които се оферират, са за най-различни мотиви - детски празници, рождени дни, сватби, кръщенета, персонални празници, фирмени събития, момински и ергенски празненства и други.



Голямо преимущество на компанията е, че има личен завод за произвеждане. Рецептите са домашни и авторски, напълно приготвени с най-голям клас артикули, и се вършат на място .



Самите произведения пък можете да дегустирате в прелестната сладкарничка Sweet Parmy . Тя се намира на бул. " Княз Борис I " 62 в центъра на Варна, против Търговската гимназия . В нея с изключение на торти и сладкиши, ще можете да опитате и неповторими баници, милинки, кроасани и други вкусотии.



" Парми " прави и по този начин наречените " сладки маси " за всевъзможни мотиви, свързани с деца. Те се трансфораха в извънреден шлагер. Украсени са с разнообразни лакомства, с балони, с торта, с бонбони и други сладки изкушения.



Най-новата горделивост на " Парми " е производството на сладолед. Той е с неповторим усет, какъвто може да бъде опитан единствено в дребните италианскси селца, където са огромните майстори на това прелъщение. Сладоледът се подготвя с професионални машини и няма нищо общо с този, който можем да опитаме по други места.



В средата на тази седмица (18 юни) ще можете да си вземете продуктите на " Парми " от още едно място - щанд в " Паркмарт " до спирка " Почивка ", където цялата продукция на компанията ще бъде изнесена.



За контакти:

www.parmy.bg

Ресторант " Парми:  Телефон за резервации - 088 766 0696

Ресторант " Парми " във фейсбук  

" Парми кетъринг ":  Телефон за резервации - 088 777 1173

" Парми кетъринг " във фейсбук

Sweet Parmy:  Телефон за резервации - 088 777 1173

Sweet Parmy във фейсбук



 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР